24.8.12

VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS 11s


NECESSITEM VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES! 
 
Ja sou molts els que s'heu apuntat com a voluntaris i voluntàries per a la concentració de l'11 de setembre. Tot i així, EN NECESSITEM MOLTS MÉS, encara!    
 
Necessitem voluntaris per a diferents tasques:   
 
Servei d'ordre: Personal que garanteix la conducta correcte i el recorregut dels participants. 
Servei d'informació: Personal destinat a repartir cartolines verdes i a informar el públic.
 
Seguretat: Personal que garanteix la seguretat de l'acte. Les persones que formin part seran seleccionades pels nostres responsables de seguretat i és imprescindible que siguin persones amb experiència i de màxima confiança, preseleccionades pel coordinador de la AT o AS.
 
Marxandatge: Personal destinat a proporcionar / vendre el material de marxandatge de l'ANC.
 
Backstage: Personal destinat a organitzar la logística dels escenaris o punts de parlaments importants.
 
Per a aportar voluntaris ho podeu fer de la següent manera:
 
Enviant un correu als vostres inscrits convidant-los a inscriure’s directament a través del formulari que trobaran al següent enllaç: http://marxa.assemblea.cat/?q=voluntariat
 
Enviant un correu a tots els vostres inscrits amb la informació bàsica de la mobilització que s’està preparant per l’11 de setembre, i designant el coordinador de la vostra entitat que es responsabilitzi de recollir les dades de tots els voluntaris que creieu oportuns de seguretat i que vulguin col·laborar (dades que trobareu en aquest l’enllaç al web de la Marxa: http://marxa.assemblea.cat/?q=voluntariat i de fer-les arribar després a la coordinadora de voluntaris a través del següent correu: voluntaris@assemblea.cat . 
 
Per a qualsevol dubte us podeu adreçar també a la mateixa adreça de correu-e: voluntaris@assemblea.cat 
 
La data màxima per a inscriure’s com a voluntari/a través del web o de fer-nos arribar la llista dels voluntaris que aportareu és el 26 d’agost, per tal que puguem garantir a tothom fer la formació adequada i indispensabletariat)
 
Per tant us demanem que feu una darrera crida a tots els membres de la vostra AT o AS perquè s'apuntin a fer de voluntaris: http://marxa.assemblea.cat/?q=voluntariat    
 
La feina del voluntariat durant l'acte del 11 de setembre és essencial, sense el voluntariat aquest acte no es podrà realitzar.   
 
Així que us necessitem a tots i a totes!  
 
Gràcies i bona feina!
 
Jaume Marfany
Secretariat Nacional ANC
Comunicació i relacions internes