4.7.13

Cicle de Lectures Dramatitzades // 'Les mans brutes', de Jean-Paul Sartre. 08/07/2013 a les 20.30 al Teatre Romea

 NOU CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES

Organitzades per: AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea

PRIMERA LECTURA :

LES MANS BRUTES de Jean-Paul Sartre

Dilluns 8 de juliol de 2013 a les 20.30h
Teatre Romea. Carrer Hospital, 51. 08001 Barcelona


L'Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya,  Fundación AISGE i Fundació Romea engeguem un nou Cicle de Lectures Dramatitzades que es duran a terme al llarg de l'any 2013. Hi ha un total de quatre lectures programades, classificades en quatre categories establertes per una comissió artística composta per membres de cada entitat : Les mans brutes, de Jean-Paul Satre (clàssic internacional); D'ara a demà, de Manuel de Perdolo (clàssic català); Aquesta cara, de Polly Stenham (contemporani internacional) i Assaig d'absoltes a Torlanda, de Josep Minguell (contemporani català). 

L'objectiu d'aquest cicle de lectures és generar feina al sector, servir d'aparador per incrementar les possibilitats de feina dels associats i la producció d'un material comercialitzable que podran fer servir tant l'actor com el director.

La primera lectura que enceta el cicle és el text de Les mans brutes de Jean-Paul Sartre que estarà dirigida per Àlex Mañas i comptarà amb: Clara Segura, Marc Martínez, Javier Beltrán, Norbert Martínez, Meritxell Termes i Joan Carles Suau. Podeu descarregar-vos el programa de mà complet de la lectura.

L'entrada a la lectura és lliure però l'aforament del teatre és limitat, per tant us demanem que confirmeu la vostra assistència omplint el formulari.