12.1.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 18 / 9 DE GENER DEL 2015

BULLETÍ 18 / 9 DE GENER DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   RHUM (exhaurit!) / PULMONS (últimes entrades!)
  PRÒXIMAMENT   EL REI LEAR / MI GRAN OBRA / SOMNI AMERICÀ
 
texto imagen alt
 
CARLOTA OLCINA I PAU ROCA DAVANT EL DILEMA DE TENIR FILLS
Es va estrenar dimecres a l'Espai Lliure i el públic va sortir molt content de veure aquest tour de force entre Carlota Olcina i Pau Roca. Ells són els protagonistes absoluts de Pulmons. Que què fan? Tenen una conversa on apareixen tots els dubtes occidentals davant la possibilitat de tenir fills. El text del britànic Duncan Macmillan és una immersió en apnea que marca definitivament la relació i que Marilia Samper ha portat a escena escrupulosament. Com diu l'autor, un regal i un repte per als actors. Pulmons serà en cartell fins al 18 de gener. No us ho perdeu!
 
més informació
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
EL REI LEAR, ESTRENA DIJOUS VINENT!
Avui presentem en roda de premsa El rei Lear, el muntatge que ha fet Lluís Pasqual d'una de les peces més terribles de Shakespeare, i que compta amb un cartell immillorable: Aleix Albareda, Marcel Borràs, Jordi Bosch, Jordi Collet, Laura Conejero, Núria Espert, Míriam Iscla, Teresa Lozano, Ramon Madaula, Julio Manrique, Òscar Rabadán, Andrea Ros i David Selvas en els papers principals (i la participació excepcional de l'organista Juan de la Rubia).
Marcada per un nihilisme ferotge, El rei Lear deixa al descobert el sofriment com a part intrínseca de la condició humana. Però, com passa sempre amb Shakespeare, hi trobareu moltes més coses. Veniu a descobrir-les!
 
més informació
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
MI GRAN OBRA (UN PROYECTO AMBICIOSO)
Us presentem ja el muntatge de David Espinosa que serà a Montjuïc a partir de dimarts 20, i per només 6 dies. Mi gran obra és, com diu l'autor, un proyecto ambicioso: 'Es el que jo faria si tingués un pressupost il·limitat, el teatre més gran del planeta, tres-cents actors en escena, una orquestra militar, una banda de rock, animals, cotxes i un helicòpters.' Un espectacle que culmina el qüestionament d'Espinosa sobre la precarietat i l'opulència en l'àmbit artístic, i en un panorama d'escassedat de recursos que ja és paradigma. Serà per diners...!
Atenció: només 20 espectadors per funció!
 
més informació
comprar entrades