14.8.15

Curs anual d'iniciació a la interpretació




Curs anual d'iniciació a la interpretació

Proposta dirigida a tot tipus de persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació. L'objectiu d'aquest curs és oferir a l'alumne un ampli ventall d'eines teòriques i, sobretot, pràctiques relacionades amb el teatre i incentivar la seva vocació artística teatral.

Durant els nou mesos de la formació, aprendreu a dir un text amb convicció i emoció, tindreu la possibilitat d'explorar diverses tècniques d'improvisació i, mitjançant exercicis pràctics, descobrireu com vèncer la por escènica, tal i com ho fan els actors professionals.

DIMARTS 19.30 - 22h, del 5 d'octubre al 22 de juny de 2016.

PROFESSORS
Carmela Poch
Actriu, formada també en dansa, dansa-teatre i cant. Des de l'any 1999, és membre de diverses companyies teatrals, treballant sota la direcció de Nancy Tuñon, Lluís Marcos, Alex Mañas o Iban Beltran. També participa en diferents produccions cinematogràfiques: (llargmetratges "Desierto Sur", "Jaulas de Oro", "Joves", "Fumata Blanca", "Mi dulce", "Una noche de fiesta"; sèries de televisió "Hermanos" de Telecinco, "Pelotas" de TVE, "Ventdelplà", "La Mari 2", "La Ratjada" de TV3, "Hospital Central" Telecinco, "Cuestión de sexo" Cuatro).
Carla Torres
Actriu, dramaturga i directora escènica. Estudis en dansa contemporània i flamenca. Formada amb, entre altres, Javier Daulte, Gabriela Izcovitz, Victoria Szpunberg, Rafael Spregelburd, Carles Batlle, Xavier Albertí, Pau Miró. Com a actriu ha participat en diversos espectacles, entre d'altres: "Mag Lari i Secundina" (direcció de Mag Lari), "La voz humana" (direcció Rafael Galán), "Caballito del diablo" (dir. Marc Martínez), "En conserva" (dir. Marta Buchaca), "The little Jesus" (dir. Alícia Gorina). Com a autora, ha escrit diversos textos teatrals, destacant "Sota zero", "Gàbies" i "L'Efecte Perfecte".

David Vert
Actor, format al Col·legi de Teatre de Barcelona i al laboratori d'interpretació de Txiki Berraondo i Manuel Lillo, ha ampliat els seus estudis a Buenos Aires amb Javier Daulte, Gabriela Izcovich y Ricardo Bartís. Treballa amb directors com Javier Daulte, Carlota Subirós, Carme Portacelli, Joan Ollé o Oriol Broggi. Des de 2009 forma part de la Companyia T6 (Teatre Nacional de Catalunya). Participa en capitulars de sèries de televisió com "Ventdelplà", "Mar de fons", "La Sagrada Família" i en cine en pel·lícules com "Rec", "Diari d'una ninfómana" o "La mosquitera".

Estudis Superiors d'Art Dramàtic
Especialitats Direcció Escènica i Dramatúrgia i Interpretació. Convocatòria extraordinària de la prova d'accés al curs 2015-16. Període de presentació de sol·licituds del 24 al 28 d'agost.
més informació
Plans formatius de l'Escola Lliure d'Eòlia
Teatre, càmera, teatre musical, direcció escènica i dramatúrgia. Proves d'accés durant el mes de setembre. Reserva el teu dia!
més informació
Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic | 933 192 397 | c/Casp 82 | 08010 Barcelona

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
View on Instagram