12.12.12

Butlletí núm. 3 de SindicART

Butlletí núm. 3                                                                                                                           3 de desembre 2012

SINDICART A LA VAGA GENERAL DEL 14N

 
SindicART, conjuntament amb els sindicats TACEE, el sindiciat d'arquitectes, l'APGCC, L'APCC, el col·lectiu 8octubre i altres entitats del sector van convocar una concentració a la cruïlla Passeig de Gràcia / Aragó. La convocatòria va ser un èxit d'assistència.
A final de la concentració, Xevi Dorca, secretari general de SindicART va llegir aquest manifest.
 

AVANÇAMENT DE LES SUBVENCIONS 2012 DE L'OSIC A TRAVÉS D'UN CRÈDIT DE L'ICF

L’OSIC s’ha afegit al conveni signat entre l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICEC) i l’Institut Català de Finances (ICF) perquè empreses i entitats culturals privades puguin rebre un préstec en cas que hagin estat beneficiaris d’un ajut de l’OSIC i tinguin pendent de cobrar, en aquests moments, un import superior a 33.333 euros, corresponent a la bestreta de la subvenció, o a l’import total si ja ha estat justificada.

Explicació detallada (notícies AADPC)
REENVIAR A UN AMIC

Coneixes algú a qui li pot interessar aquest butlletí reenvia-li aquest correu. Per apuntar-te al butlletí de SindicART, també pots cliquar el següent enllaç.
Alta butlletí

sindicart entra a la cooperativa coop57

Per poder fer front als pagaments de funcionament i poder dur a terme els projectes previstos, SindicART va sol·licitar l'ingrés a la cooperativa COOP 57, una cooperativa de crèdit solidària. S'ha demanat un avançament de la subvenció concedida per l'OSIC, ja que SindicART no entrava en les condicions necessàries per demanar un crèdit a l'ICF.
Estem contents d'haver conegut el projecte de COOP57 i convidem a vosaltres a fer el mateix, entrant al seu web.

 
SEGUEIXEN LES MOBILITZACIONS

A diferents nivells les plataformes de protesta contra les retallades en cultura estan mirant d'integrar-se en moviments més amplis i que inclouen les retallades a altres sectors, com l'educació, la sanitat, la justícia, les organitzacions no governamentals, etc.
Una plataforma que inclou entitats cíviques i socials és CATPROURETALLADES, composada d'entitats cíviques i sindicats majoritaris.
La plataforma 8octubre està en coordinació amb el moviment 15M de Barcelona.
 
Curs de formació sobre dret de propietat intel·lectual

SindicART ha programat un nou curs sobre dret de propietat intel·lectual, en col·laboració amb l'assessora jurídica de l'AADPC.
Serà el 17 de desembre, de 17 h a 19.30 h, a la fàbrica de creació Fabra & Coats. El formulari d'inscripció està publicat en el següent link:
 
MÉS XARXA