16.12.12

Entrega de premis de l'AMJM

Ja s'acosta la data de la celebració de la festa i entrega de premis de l'AMJM
Els músics nominats són el resultat de les votacions fetes pels músics professionals socis de l'AMJM. Els 3 nominats de l'any 2012 en cadascuna de les quatre categories són:
·          Compositor de l'any: David Soler, Joan Vidal i Sergi Sirvent.
·          Músic de l'any: David Soler, Marco Mezquida i Pablo Selnik.
·          Grup de l'any: Duot (Albert Cirera, Ramon Prats), Gemini (Jordi Gaspar, Jordi Bonell, Roger Blavia) i Joan Vidal Sextet (Joan Vidal, Gabriel Amargant, Martí Serra, Marco Mezquida, Adrià Plana, Miguel Serna).
·          Disc de l'any: Duot Cactus (Repetidor Disc), David Soler Denga Botanicas (Audiovisuals de Sarrià) i Joan Vidal Sextet Deptford Suite (Quadrant Records).
La Junta Directiva de l'AMJM atorga un premi especial que aquest any rebrà en Pierre Bechet, en reconeixement a la tasca de programació que ha dut a terme els últims anys al Jamboree i al Festival Mas i Mas. Actualment és el programador del Festival de Jazz Costa Brava.
Si voleu saber qui serà premiat, us esperem el proper dimarts 18 de desembre a les 21h al Milano Cocktail-Bar de Barcelona. L'accés a la festa és lliure. Si ets músic porta el teu instrument. Després de l'entrega de premis hi haurà Jam session!


--
AMJM
Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya
Passeig Colom, 6, local 4
08002 Barcelona
tel. 93 268 47 36 · fax 93 268 21 35
amjm@amjm.org · www.amjm.org · facebook amjm