5.4.13

ACTIVITATS DE L'ESPAI EART


Actividades de l'espai Eart
febrer
2013
ESTRENEM WEB !!!!
linia
És un plaer compartir amb tots vosaltres que ja està en funcionament la nova pàgina web de Experimentem amb l'ART. Us animem a visitar-la i navegar-hi. Esperem que us agradi.
web
CURS L'ART COM ENGRANATGE SOCIAL
linia
El curs que proposa Oficina36 dins la programació d'Experimentem amb l'ART gira entorn a les diverses produccions artístiques que incideixen i que prenen com a estudi realitats molt concretes de la societat.
L'art actual té un clar compromís amb la seva realitat, amb el seu entorn, del qual adquireix punts de reflexió que li permeten poder conduir la seva producció artística.
Dates/ Dimecres, 8, 15, 22 i 29 de maig
Horari/ de 18:00 a 19:30h
Ponent/ Elisabet Pizarro

Places limitades amb inscripció prèvia.

Per més informació i inscripcions/ antonia@experimentem.org
curs
ART EN OBERT (ACTIVITAT FAMILAR A L'ESPAI EART)
linia
Art contemporani per a petits i grans

Dates/ Dissabte 13 d'abril
Horari/ de 11h a 12:30h
Edats/ A partir d'un any
Preu/ 3€

Un cop al mes obrim l'espai EART per gaudir d'un matí en família. Creant una activitat d'art oberta i flexible a la que pugueu sumar-vos a participar en qualsevol moment. Convidant-vos a explorar un tema a partir d'uns materials proposats i adonar-nos de tot allò que som capaços de fer creativament. Us animeu? Només us demanem reserva prèvia al mail: entra@experimentem.org o al telèfon: 932 17 18 77. El pagament es realitzarà el mateix dia de l'activitat.
Art en obert
CONVOCATÒRIA OBERTA PER TALLERS D'ARTISTA
linia
Obrim convocatòria per ocupar tallers a la Residència EART a partir del mes de maig.
Els artistes interessats podeu fer arribar les vostres aplicacions fins el divendres 19 d'abril. Enviant un dossier amb imatges d'obra recent, estatment, currículum i dades de contacte a antonia@experimentem.org
Inscripcions
NOVES INCORPORACIONS A LA RESIDÈNCIA EART
linia

Donem la benvinguda a:
Mar Borrajo
Treballa amb l'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz</@>!"*&'()*+,-/:;?@[]_?
Penique Productions
Són un col·lectiu d'artistes que realitzen instal·lacions efímeres. Els projectes consisteixen en la realització d'inflables de color que ocupen un espai determinat a través de la pressió de l'aire, donant a aquests espais una identitat nova, simplificant-lo, unificant formes i textures, generant una atmosfera diferent.
noves incorporacions
Noves incorporacions
EART PARTICIPA A TALLERS OBERTS DE GRÀCIA
linia
L'Espai EART obre les seves portes pels Tallers Oberts de Gràcia el 4 i 5 de maig. Veniu a visitar els tallers i artistes de la Residència EART. Us oferim exposicions, activitats per petits i grans i molt més.
No us ho perdeu!
Oficina36
Grup logos
%baixa%