14.4.13

Teatre Lliure

BUTLLETÍ 31 / 12 ABRIL 2013 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL ELS FERÉSTECS / L'ONADA (EXHAURIT!) / UNA VILA AL CINEMA (EXPOSICIÓ)
PRÒXIMAMENT CARTES IMPERTINENTS / L'ESTRANGER


e
ESTRENA RESPLENDENT D’ELS FERÉSTECS!
Amb el públic dret i una ovació de gala va ser rebuda ahir l’estrena d’Els feréstecs de Goldoni, dirigida per Lluís Pasqual. Una comèdia, un disbarat, que retrata el comportament humà al detall i amb traç gruixut, amb un repartiment incomparable. I no és que ho diguem nosaltres:
  • @senyorforns Els feréstecs salvaran la temporada. Serà el nou 'Agost', agradarà tant que representant-la 3 mesos seguits farien curt!
  • @butxaca Públic dempeus i ovació de gala a l'estrena d'Els feréstecs. Excel·lent!!
  • @gemmaruiz_TV3 Si 'Els feréstecs' no esgoten entrades, fem-nos-ho mirar! Lluís Pasqual torna a fer la màgia que el va fer gran!
  • @maitefernandezf Surto del @teatrelliure de veure #elsferestecs .Aneu-hi. El millor de l'any. Quan s'apaguen els llums tot el que passa és extraordinari
  • @JordiMartiGrau Pasqual fa parlar Goldoni amb totes les variants del català i l'engega amb l'himne de Riego!! Molt talent!!!
  • @carmecuartiI Voldria afegir moltes coses Els Feréstecs q 140 espais són pocs! Aneu-hi! Genials tots els actors!
  • @josepcunill@teatrelliure Els Feréstecs de Goldoni, versió de Ll. Pasqual. Homes que ens recorden que la Il·lustració no va arribar a tothom. Brutal.
  • @nuriafroig Molt D'acord. Falten espais per descriure tant talent a l'escenari del Lliure
  • @carminahereu Genial l'estrena d'Els Feréstecs. Genial l'adaptació del text de Goldoni a la Catalunya més salvatge! Imprescindible!!!!
I aquest diumenge, després de la funció, col·loqui amb l'equip artístic moderat per Xavier Graset. No us ho perdeu!

  més informació
  clip espectacle
  roda de premsa
  compra l'entrada
e
e
TORNEN LES CARTES IMPERTINENTS DE MARIA AURÈLIA CAPMANY
En funció única, dimarts vinent dia 16 es presenten a Montjuïc les Cartes impertinents de Maria Aurèlia Capmany llegides per Rosa Maria Sardà sota la direcció de Pau Carrió. Una lectura que l’any passat va format part del cicle Cartes Lliures, i que hem cregut convenient tornar a oferir mentre el teatre és ocupat per Els feréstecs de Goldoni i la seva mentalitat carca i masclista. Per compensar una mica.


  més informació
  la premsa ha dit
  compra l'entrada
e
e
L’ESTRANGER, D’ALBERT CAMUS: ESTRENA IMMINENT!!
L’estranger, d’Albert Camus, s’estrena aquest vespre a EL CANAL, on farà funció avui i demà, i la setmana que ve arriba a Gràcia. Amb una adaptació signada per Rodolf Sirera i Carles Alfaro, Francesc Orella i Ferran Carvajal serveixen a escena aquest monòleg fundacional de l’existencialisme. Els dos actors encarnen el desdoblament del protagonista que ha dirigit el mateix Carles Alfaro, un director amb un ampli coneixement sobre l’autor (recordeu La caiguda?). L’estranger serà en cartell del dimarts 18 d’abril al diumenge 12 de maig. Una peça que posa contra les cordes l’absurditat de l’home en el context que li toca viure i la seva voluntat o incapacitat de decisió.

  més informació
  entrevista amb Carles Alfaro
 compra l'entrada
e