1.5.13

Gala Solidaria

PLATAFORMA i+d teatre
l'espai d'Eòlia

 

 

 

 

 

 

 

GALA SOLIDÀRIA
The Direct Help Foundation
(ajuda al Nepal)

Dimarts 14 de maig a les 21h.

Lloc: PLATAFORMA i+d teatre. C/Bailèn 23, Barcelona
VENDA D’ENTRADES A C/Casp 82 i C/ Bailèn 25. RESERVES AL 93 319 23 97 o a eolia@eoli.es Preu: 10euros
The Direct Help Foundation és una ONG que va néixer a l'any 2000 a Nepal, per donar suport a nens i nenes del carrer, així com a dones que viuen en extrema pobresa.

TDHF disposa d'una casa d'acollida al barri 18 de Katmandu, un dels barris més pobres de la capital. La casa, coneguda com a KUMARY HOUSE –La casa de les princeses-, dóna acollida actualment 20 nenes que no tenen família. Kumary House és, d’altra banda, una casa que obre les portes a tot aquell que ho necessiti.

Des d’aquí, es porten endavant projectes com ara el menjador obert per que cap nen es quedi sense un plat calent, i on els nens i nenes del barri de famílies pobres hi acudeixen a esmorzar o a dinar, compartint els menjars amb les que viuen a la casa. O també el centre cultural on el nens i nenes tenen una professora que els ajuda en els treballs d'escola, garantint que estan sota sostre i no al carrer, ja que a casa seva ni tan sols tenen llum o taula per estudiar i fer els deures.


PROGRAMA:

  • Presentació de la fundació The Direct Help Foundation.
  • Actuació de la pianista concertista Yoko Suzuki.
  • Actuació del Cor de Musicals d’Eòlia.
  • Projecció del documental “La revolución del lápiz / The kalam revolution”.
Es tracta d’un important testimoni on es comprova que hi ha persones i entitats que s’aprofiten de la ignorància de la gent humil, especialment en el cas de les adopcions internacionals. A moltes dones se’ls promet que els seus fills tornaran, cosa que no passa mai. Moltes d’elles no saben el que firmen ja que són analfabetes.
  • Actuació de Binomio.
  • Connexió en directe via Skype amb Katmandú.
  • Actuació de Bollywood a càrrec de Sat Atma Sing.
  • Exposició de fotos del Nepal a càrrec de Fortià Viñas.
Escola: C/ Casp 82 i C/ Bailèn 25, 08010 Barcelona · Tel.: 933 192 397 · eolia@eolia.es - Teatre: Plataforma i+d · C/ Bailèn 23, 08010 Barcelona.