16.9.13

Curs de Direcció Escènica

  
DIRECCIÓ ESCÈNICA

amb JORDI PRAT I COLL
Del 17 al 25 d'OCTUBRE del 2013
a FABRA I COATS (C/ Sant Adrià, 20 - Barcelona)
 

La direcció escènica té poc més d’un segle. A partir de la seva aparició hi ha hagut autors que en la seva escriptura han impulsat aquesta figura per tal de potenciar posades en escena imaginatives i compromeses amb els nous temps segons aquests anessin canviant.
Un d’aquests autors va ser Federico García Lorca i especialment de tota la seva obra aquella que s’ha anomenat “Teatro Imposible”. En aquest curs procurarem reivindicar la figura del director d’escena com algú creatiu. Dramatúrgicament creatiu sense la necessitat de pervertir el text original. I serà a partir de l’obra mestra del dramaturg granadí, “El público”, que ho intentarem.
Aquesta experiència ens permetrà entendre la direcció escènica com la d’una professió rica, complexa, creativa i compromesa no només amb l’autor sinó també amb els actors i tots els equips creatius que formen part de qualsevol posada en escena amb un cert grau d’ambició.
Jordi Prat i Coll          

Descarrega't el PROGRAMA DEL CURS
 i la FITXA D'INSCRIPCIÓ
  
Entre els associats/des de l'AADPC inscrits al curs, se sortegerà una matrícula gratuïta. El sorteig es farà el dia 8 d'octubre a les 11 del matí a la seu de l'AADPC (1a planta de la Fabra i Coats).
Organitza:     AADPC                                                              Amb la col·laboració de: AISGE