15.9.13

FESTA 10º aniversari de les FERNÁNDEZ / EL FERSTIVAL

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

FESTA 10º aniversari de les FERNÁNDEZ / EL FERSTIVAL


Hola !!

Aquest any és molt especial per moltes coses, una d'elles és que nostres volgudes Las Fernandez, amigues, germanes, companyes d'aventures i veïnes compleixen 10 anys de vida gairebé gairebé com La Poderosa....( nosaltres ja som una mica més velles)

!! VEURE PER CREURE !!

I com ja és tradició,arriba la festa en La Poderosa al setembre, coincidint amb La Mercé i amb la Reentré en la City després de les vacances, pobles, platges, viatges, amors d'estiu, idil·lis passatgers, bruns en la pell i ganes de veure'ns les cares una altra vegada ballant fins a embogir...
doncs això
aquí arriba........

                   ///   E    L      F    E   R    S    T   I   V    A   L ///


Com ja és costum, la taquilla de la festa és benèfica per a LA PODEROSA , amb el que venint seguiu col·laborant amb l'espai i les seves activitats!

Comptarem amb Actuacions en viu, performances i DJS que ja formen part de la nostra trajectòria també amics Disjokeys que vénen des de lluny especialment per a l'ocasió. Tot això segueix en procés i us seguirem informant per xarxes socials aquesta setmana que comença.
Ya tenim el meravellós cartell que ha dissenyat Jordi Surribas i que ja parla solament del to de la festa d'aquest any, així que reservar-vos les dates que hi ha molt que celebrar!!

aprofitem per saludar-vos i dir-vos que us esperem !!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

//// RECORDATORIO  PARA ESTE FIN DE SEMANA ///

MARIONA NAUDÍN presenta : VIP, homenatge a Severiano Naudin


La Poderosa proposa el treball de Mariona Naudín per començar aquest nou curs. Una creadora escènica establerta a Berlín recala en LA PODEROSA

 Esta pieza  ha conseguido el Premio del Jurado del Teatro Hebbel am Ufer3 dentro del festival 100ºBerlin  así que venirse !!!!

Qui s'amaga darrere del Beefeater de la foto?
Què tenen en comú el meu avi i Fidel Castro? Què passa si observes les teves fotos familiars com si no anessin les teves fotos familiars? En quin punt s'uneixen la biografia del meu avi, la història d'Europa i la meva pròpia bogeria?

VIP, homenatge a Severiano Naudin és una peça sobre els Ningús, sobre aquells que mai van desitjar ser famosos, sobre els quals em van revelar els secrets de la vida.

A través d'ella viatjo al passat per entendre el present, examino els meus propis fantasmes i els fantasmes d'Europa. Em diverteixo sense ser cínica. Us mantinc entretinguts perquè em vulgueu una mica més.



*14 de setembre a les 21h
*15 de setembre a les 20h



>> + info en www.lapoderosa.es