16.12.13

AGUSTÍ BUSOM canta a Enriqueta Miralles

PLATAFORMA i+d l'espai d'Eòlia

AGUSTÍ BUSOM
canta a Enriqueta Miralles

2n Cicle de concerts
NOMS PROPIS

Dijous 19 de desembre a les 21h.

Preu: 10 euros (alumnes d’Eòlia: 5 euros)
Després de l'espectacle a Luz de Gas el passat abril de 2013, “Abús; de visita” (https://abus.bandcamp.com/album1/ab-s-de-visita) on un reguitzell d'artistes amics, còmplices d'una manera o altra en el trajecte del músic santandreuenc, revisitaren 12 cançons dels 5 discos publicats al llarg de la seva carrera musical, per tal de significar el comiat a la carrera d'Abús, Agustí Busom torna als escenaris amb una nova proposta.
Ara ens convida a descobrir un desconegut personatge català, fins ara completament absent en tota catalogació dins del panorama musical del nostre país.
Enriqueta Miralles no va arribar a publicar mai cap disc, ni se li coneixen enregistraments seriosos de prou qualitat, però fou una habitual del món líric, en primera instància, i després, gràcies a les seves amistats i vida inestable i tempestuosa es va fer un lloc dins l'estol d'artistes del jazz català i de l'època de la nova cançó, però sense passar-hi sense pena ni glòria. Agustí Busom es decanta en un treball que és a prop del documental per tal d'esbrinar informació de la vida d'aquesta desconeguda cantant i compositora gironina afincada a Barcelona durant la dècada dels 70's. A partir de cartes, entrevistes, algunes cintes de “cassete” i partitures velles Agustí Busom arranja les cançons d’Enriqueta Miralles tot explicant-nos la seva tortuosa i misteriosa història vital.
Músics:
Agustí Busom: veu, guitarra
Xavier Guitó: piano
Arcadi Marcet: contrabaix i veus
Ran Roger: flauta travessera
Jordi Farreres: bateria i percussió

Documentació: Mireia Siles
Fotografia: Sergi Munné
Codirecció: Pep Garcia-Pascual
Disseny Llums: Anna Espunya
www.abusland.com

Cicle patrocinat per Celler Puig Romeu
VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES A C/ CASP 82 I C/ BAILÈN 25
RESERVES AL 933 192 397 o eolia@eolia.cat
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat
Publica un comentari a l'entrada