12.12.13

LA PODEROSA

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

LA FULMINANTE CABARET | NADIA GRANADOS


La Poderosa acull aquesta performance de NADIA GRANADOS

XOU DE CABARET UNIPERSONAL QUE TRANSCENDEIX ELS ESPAIS CONVENCIONALS I S'EXHIBEIX PUBLICA I IMPUDICAMENT. COS GROTESC I CALENT EN L'ESCENA, COM UNS ALTRES MILERS DE COSSOS QUE CONVULSIONAN INCONFORMES EN EL PAIS DEL ESPIRITU SANT .
ERECTA, CALENT, ABSURDA I DIRECTA.
MASTURBACIÓ IMPOSSIBLE. UN ESPECTACULO EN PERMANENT TRANSFORMACIÓ.

DURADA APROXIMADA 50 MINUTS.
SOLAMENT PER A MENTS ADULTES.

+info

Día : 14 de desembre
Hora: 19,30h
Bono d'ajut: 5€ amb consumició

Historia(s) en escena y "We can't wait for better times"
Amb la memòria com a temàtica, proposem aquest taller que va de la mà amb una peça que es presenta en El Antic Teatre els dies 21 i 22 de desembre: Pasado Perfecto

Taller impartit per HORMAN POSTER

L'exercici del taller és compartir eines per a una aproximació a la memòria històrica des de l'escena. Des de l'aquí i ara del cos, *revisitamos la memòria que ens travessa. L'arxiu fotogràfic és una finestra-enigma a la memòria. La nostra relació amb la imatge d'un arxiu comença en els nostres cossos, les petjades i cicatrius d'una biografia.
Com escenificar i representar la història? Quin lloc prenem o des d'on ens apropem a ella? Com ser testimonis actius de la història? Com intervenir-la i apropiar-la?
Des d'aquest punt de partida ens aproximem a la maquinària teatral per accionar, revisar, interpretar, ficcionar i encarnar les nostres memòries i apropiar-nos de la història.


HORMAN POSTER és un projecte artístic que neix en 2010 a Bilbao de la col·laboració entre Matxalen de Pedro i Igor de Quadra.  Horman Poster, juntament amb Olatz d'Andrés, cogestiona a Bilbao l'espai Muelle 3 dansa+creació com una labor de formació i suport de les pràctiques escèniques contemporànies.


Dies:20 i 21  de Desembre
Hores: 12:00-15:00
Preu: taller 40€ El preu inclou una entrada-invitació per a Passat perfecte en Antic Teatre, 21- 22 de Desembre. El taller es construeix entorn de la temàtica de la peça Pasado Perfecto
lapoderosa-lassantas © La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18 / Tots els drets reservats / nota legal