5.12.13

MASTERCLASS DE BALL PER ACTORS I BALLARINS

Departament de Ball · 2014

MASTERCLASS DE BALL PER ACTORS I BALLARINS
amb Tony James
(NYC Dance Experience)

El curs serà un total de 4 hores, dividit en 2 sessions de 2 hores cadascuna. Inclourà treball d’improvisació amb ball coreografiat. Està obert a tots els públics a partir de 13 anys, i de tots els nivells de dansa.
Primera sessió
BROADWAY dissabte 1 de febrer de 12 a 14h
Combinarem els estils Broadway jazz, Funky i Contemporani. Incorporarà treball d’improvisació en escena i el caràcter en la dansa a l’escenari. S’enfocarà la dansa tant a nivell individual com en grup. Parlarem sobre com es treballa a Broadway, l’actuació i consells pels càstings. Sessió oberta a tots els nivells de dansa. Les noies es poden animar a venir amb talons!

Segona sessió
DANSA MODERNA diumenge 2 de febrer de 12 a 14h
Combinarem els estils Hip Hop, Funk i Jazz. Ens focalitzarem en la tècnica de la dansa i l’actuació. Dancing with FIRE! També treballarem l’actuació davant la càmera, en el cine i la televisió. Curs ideal per actors i ballarins.

TONY JAMES: Coreògraf, professor i ballarí amb seu a Nova York. Ha fet classes de dansa a Broadway, en tots els estils: contemporània, jazz i funk/hip-hop. També ha impartit classes a tots els Estats Units i Europa. Té una àmplia experiència professional en dansa comercial, dansa clàssica i dansa-teatre. Ha viatjat i treballat amb Michael Jackson, Madonna, Usher, Whitney Houston, Aretha Franklin, Debbie Allen y Chita Rivera entre d’altres. Alguns dels seus projectes són: ballarí a "The Lion King" a Broadway, ballarí a l’Alvin Ailey Repertorio de l’American Dance Festival, ballarí protagonista a "Broadway Bares" i "Miss Saigon" i diferents treballs en els Premis de l’Acadèmia, cine i televisió, i també anuncis i campanyes de premsa. Va ser un dels cinc nominats en els premis "Mr. Broadway".  Actualment està impartint coreografies i fent classes per tot Europa. D’ell han dit: "Tony James és un ballarí i actor molt versàtil i amb una gran habilitat" (FOX TV) i "Una figura prominent en la comunitat de la dansa des de fa anys. Per dir el més bàsic, Tony és extremadament versàtil – apareixent a Broadway, al cine, a la televisió. Es pot entregar a qualsevol cosa que estiguis buscant!" (Broadway Dance Center, NY)
PÀGINA WEB     www.TonyJamesDance.com
VIDEO PROMO   http://www.youtube.com/watch?v=V8cJs55z5HM
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat