13.12.11


Comença la Secció Irregular al Mercat

Les diferents disciplines artístiques troben un nexe comú
Sessions dedicades a les arts performàntiques des d’una perspectiva oberta són la nova proposta del Mercat, que comença demà dimecres 14 de desembre i continua durant el 2012. La Secció Irregular s’inaugura amb Som faves, del coreògraf búlgar Ivo Dimchev, revelació de l’avantguarda europea; la vídeo instal·lació Trío C, de Daniela Marini i Germán de la Riva i la instal·lació dels creadors catalans Marc Vives i David Bestué.

El circ de l’Ateneu Popular 9barris, al Mercat

Maravillas, 16è Circ d’Hivern
Enguany el tradicional Circ d’Hivern es podrà veure al Mercat gràcies a les obres que s’estan fent a l’Ateneu. I aquest desembre els protagonistes seran la Família Bolondo, que presenta Maravillas, un espectacle que barreja estils i busca la proximitat amb el públic. El 18 de desembre i del 23 de desembre al 8 de gener.

Descobreix el circ amb l’Ateneu Popular 9barris

Tallers de circ dos diumenges, el 18 de desembre i el 8 de gener
Aquesta activitat vol oferir una proposta lúdica-educativa d’activitat física i artística que té com a finalitat la descoberta de les tècniques de circ. Els professors de circ, a través del joc, generen un espai de confiança i seguretat on a través de l’aprenentatge de tècniques de circ es treballen capacitats com l’esforç, el treball en equip, la superació o l’autoestima. Entrada lliure amb aforament limitat.
Tallers de dansa per a tothom al Graner

Aquest Nadal, el Graner ofereix als residents de La Marina -i a tothom que ho vulgui-, la possibilitat de participar en quatre tallers amb professionals del moviment de diferents estils i àmbits: dansa creativa, hip-hop, videocreació i dansa intergeneracional. Els tallers, que seran per a petits i joves des de 4 a 16 anys –excepte un taller en què els nens podran ser acompanyats de familiars-, tindran lloc del 27 al 30 de desembre de 10h a 14h. El darrer dia es farà una essió oberta a les famílies a les 13h.

Trobades estatals Te Veo en Danza al Mercat de les Flors

Reflexions sobre la dansa per a públic familiar
Per primera vegada l’associació Te Veo organitza, amb la col·laboració del Mercat de les Flors, els Encuentros Te Veo En Danza, una trobada internacional per al debat i l’exhibició de dansa per als més petits els dies 26, 27 i 28 de gener. Te Veo En Danza desplegarà una programació oberta dirigida a professionals de l’educació, alumnes, famílies i públic general. També hi haurà mostra de peces escèniques de les companyies Da.Te Danza, Nats Nus i Aracaladanza.