9.1.12

Anima't Associació Cultural


Avanç de programació

Anima’t segueix, i ja és la segona temporada consecutiva, treballant per la cultura al Camp de Tarragona sense finançament públic. Emprenem aquest 2012 amb les mateixes ganes que quan començàvem al 1994 i és que, gairebé 20 anys després i paradoxalment, ho fem amb unes condicions econòmiques similars. El fet és que això ja no és notícia... us presentem, si ens permeteu, la programació de luxe que hem tancat per aquesta segona meitat de temporada: Maria Coma, The Last 3 Lines, Mighty Toxic Boy, Joan Colomo, Mighty Fools, Mazoni, La iaia, Nu Niles, Jabier Muguruza... i unes sorpreses més que ben aviat us podrem explicar. 

Programació d’Anima’t per al mes de gener

Mighty Toxic Boy – Indie-Rock, Tarragona – Dv. 13 GEN, 22:30 – preu: 5/8€ - Sala Zero, Tarragona
El poderós noi tòxic (Mighty toxic boy) prové d’anys d’investigació als laboratoris secrets de les petroquímiques de Tarragona, aportant llum al camí dels perduts i perdent als trobats, evolucionant de la llum a la toxicitat i a l’inrevés... així es presenta la banda tarragonina Mighty Toxic Boy. Al 2008 editaven un EP amb títol homònim del que es van esgotar les 1000 còpies editades. Aquest gener presentaran el seu primer llarg, The Trap, a la Sala Zero de Tarragona de la mà d’Anima’t, un mes abans no facin la presentació a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Al concert us podreu comprar el disc però, mentre espereu la data, us el podeu descarregar al seu bandcamp.
Entrades a la venda a Shiva Music (Tarragona) i Bat a Bat (Reus)

The Last 3 Lines – Pop-Rock, Barcelona – Ds. 21 GEN, 22:30 – preu: 7/10€ - Sala Zero, Tarragona
The Last 3 Lines debutaven fa tres anys amb el disc You are a deep forest (SiNlovers Records/Aloud Music, 2008) Amb un directe explosiu van actuar davant, per exemple, 1500 persones a Razzmatazz o compartint escenari amb Teenage Funclub al BAM. Més endavant treuen l’EP Crows (Aloud Music, 2009) amb el que es converteixen en teloners de la gira de Placebo a Espanya. Ara tornen amb el seu segon llarga durada Visions From Oniria (Aloud Music, 2011) 12 cançons que els ratifiquen en una posició privilegiada dins l’escena musical espanyola. The Last 3 Lines apunten a banda d’escenari gran, qui sap si és una de les últimes oportunitats per veure’ls de tan a prop.
Entrades a la venda a Shiva Music (Tarragona), Bat a Bat (Reus) i a http://www.entradas.com

Maria Coma – Pop intimista, Barcelona – Dg. 29 GEN, 18:00 – preu: 10€ - Sala Trono, Tarragona
Maria Coma compagina la seva carrera en solitari amb la creació de bandes sonores per a pel·lícules. Sota el paraigües de Pau Vallvé ha gravat els seus discos, amb qui va compartir projecte comú, u_mä (Error Lo-Fi, 2007) i a qui també acompanya formant part de la seva banda en la seva gira.
Maria Coma, agafa la part més fosca i introspectiva del seu primer disc i deixa de banda aquelles cançons més naïf i innocents. Amb el “Magnòlia” (Amniòtic Records, 2011) es consolida com una artista intimista, expressiva i totalment bolcada de ple cap a la música d’autor a la qual li suma les seves influències de la música clàssica. Un disc que busca la sonoritat natural dels espais i sense cap claqueta, tot seguint el tempo oscil·lant i lliure del seu piano.
Entrades a la venda a Shiva Music (Tarragona), Bat a Bat (Reus), atrapalo.com i a la mateixa Sala Trono.