9.1.12

BUTLLETÍ DE "DEBATARTS"


 newsletter_DAE / Butlletí núm. 10, gener de 2012


 PRIMERES INFORMACIONS DE L'ANY


El passat dia 12 de desembre de 2011, DebatArts va convocar  i realitzar a l’Espai Mallorca un acte al que hi van assistir un bon grapat de companys i companyes, a més a més de representants d’un parell de partits polítics a part evidentment dels responsables de la comissió gestora actual.

 CRÒNICA DE L'ACTE
L’acte va ser conduit pel Xavier Serrat  i la raó de la convocatòria era d’una banda presentar el logotip que l’equip de l’estudi classe bcn d’en Claret Serrahima ha dissenyat per a DebatArts. Els dissenyadors van explicar el perquè del disseny que s’havia inspirat precisament en la raó de ser de la nostra associació [...] destriar els problemes que ens afecten, divulgar-los, debatre’ls, i proposar-ne alternatives [...]
    Atès que als assistents se’ls va lliurar un mini CD amb tota la documentació generada al llarg del primer any de vida de DebatArts, l’Enric Cervera va explicar la metodologia de l’estratègia d’informació i divulgació que seguirem d’ara endavant per tal de ser efectius i arribar al màxim de companys i companyes.
    Vídeo resum a: http://debatarts.wordpress.com/2011/12/29/presentacio-de-les-activitats-per-al-2012/

 PROJECTE PER AL 2012
D’altra banda, l’Ignasi Roda va fer una acurada explicació del projecte que hem endegat pel 2012: El teatre i els 7 pecats capitals. Un cicle de conferències que es duran a terme de gener a juliol, i que estaran a càrrec de diverses personalitats del nostre àmbit i que ja ens han confirmat el seu compromís solidari i desinteressat.
La invitació de la primera, que anirà a càrrec d'en Jordi Coca el proper dia 16 centrant la temàtica en el pecat de la ira, consta a l'inici d'aquesta newsletter i també l'adjuntem en format pdf.

 PARTICIPACIÓ

Un dels aspectes més positius, però, va ser l’assistència de creadors/es de la franja més jove de la professió que van declarar la seva voluntat de participar de manera activa en les activitats de DebatArts i van adquirir, a més a més, d’intentar fer comprendre als seus companys/es de generació que ja és el moment de PERDRE LA POR, superar l’instint individualista, donar la cara i col·laborar a corregir les nefastes polítiques culturals que estan vigents.
    Continuarem, doncs, amb l’afany d’investigar, divulgar, informar i obrir els debats que siguin necessaris per a tots els creadors (siguin o no membres de DebatArts). I des d’aquesta newsletter també us convidem a que ens feu arribar la informació que desitgeu respecte els vostres projectes, concerts, estrenes, etc.

 DADES

L’acte, conduit pel Xavier Serrat, es va cloure amb uns comentaris de Jaume Nadal sobre les xifres i distribució de la despesa pública que figuren en el dossier que tenim penjat al bloc i que podeu descarregar-vos-el, i que al nostre entendre resulten confuses, subjectives, partidàries i, en el fons, insultants per a tots aquells/es que tenim l’anhel i la vocació de “crear”.
Descàrrega del dossier a:

NOVES PROPOSTES

A més a més, a l’inici de cada trobada cedirem de 15 a 20 minuts a aquell company o aquella companya que vulgui oferir-nos o presentar-nos qualsevol de les seves creacions. En aquest sentit, tothom que estigui interessat en mostrar un tast de la seva creació caldrà que ens ho comuniqui per tenir-ho previst per endavant.

AIXÒ ÉS TOT ARA PER ARA
NOMÉS ENS QUEDA ENCORATJAR-VOS A CONTINUAR MILLORANT LA NOSTRA PROFESSIÓ, A DIGNIFICAR-LA, A FER-LA ARRIBAR I RECONÈIXER-LA A TOTS ELS ÀMBITS SOCIALS, A COMBATRE LES INJUSTÍCIES I LES CORRUPCIONS, I SOBRETOT, EL QUE MÉS US DESITGEM ÉS UN MERAVELLÓS ANY 2012!!!!
SI ENCARA  NO HI ETS, NO T'HO PENSIS MÉS, AFEGEIX-TE JA ALS "INDIGNARTS", EL COL·LECTIU DE CREADORS INDIGNATS DE DEBATARTS.

PER CERT!

Si encara no ets membre de DebatArts, és ben fàcil de fer-te’n, només ens has de fer arribar les teves dades (nom, cognoms, telèfons, i número de DNI) a debatarts@debatarts.cat i no pateixis, que els noms dels membres de la nostra associació són absolutament secrets i MAI I SOTA CAP CONCEPTE els farem públics.
I per saber les novetats que es van produint visita bloc debatarts o adreça't al FaceBook Debatarts i fes-te’n amic/amiga.

La funció d'aquest newsletter és la d'informar tant de les activitats de l'Associació Debat Arts Escena a través d’aquesta publicació periòdica com de tot el que creiem d'interès per als professionals implicats actius i simpatitzants d’aquesta associació. La nostra situació econòmica no ens possibilita tenir excessiu volum de fonts d'informació, per tant, totes les informacions que ens feu arribar seran ben rebudes i amb la voluntat de difondre-les.

Segons la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i a la vigent Llei Orgànica 1513/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que la vostra adreça de correu electrònic està inclosa en la nostra base de dades pel vostre desig en el moment en que us vàreu donar d'alta a l'Associació Debat Arts Escena. Si no voleu continuar rebent aquesta informació o voleu modificar les dades, sisplau, envieu-nos un correu electrònic a debatarts@debatarts.cat indicant BAIXA en l'assumpte.

© Associació Debat Arts Escena. 2012

DebatArtsEscena,  Barcelona, www.debatarts.cat