9.1.12

YO, SOLA


Estreno YO, SOLA. Una producción Porta4

Info Porta 4 info@porta4.cat
               

Espero hagis passat una bones festes! Sols… en parella…? Encara buscant el príncep blau… esperant alguna cosa o algú… o farts de tot… Amb ganes d'estimar i de ser estimats?

Ens complau presentar-te YO, SOLA Performance biogràfica i exercici terapèutic d'una actriu, del 14 de gener al 25 de febrer, els dissabtes a les 20h. Seran 7 funcions a Barcelona.

YO, SOLA és una biografia escènica explicada en primera persona, des d’on la performer assumeix el seu estat civil como a punt de partida i proposa una experiència que exposa en to d’humor un drama de la realitat tan contemporani como és la soledat i les relacions idealitzades en la institució de la parella.

YO, SOLA és Verónica, però també som tots i totes, tot i que ella decideix parlar des de les seves vivències, des de les seves relacions personals de parella, les quals es veuran per moments ficcionalitzades, parodiades, assumides en la teatralitat en primera persona. En  aquest mirall escènic Verónica intentarà trobar algunes respostes, però no serà la única, l’espectador en tant voyeur i testimoni presencial no podrà evitar identificar-se i deixar-se traspassar pels reflexes d’aquesta biografia escènica, bizarra, dramàtica i grotesca com la vida mateixa.


Performer/actriu: Verónica Pallini.
Textos i dramatúrgia: Fernanda Metilli, Patricia Suárez i Verónica Pallini.
Col·laboracions: Mon Costa, Montse Valentí, Tuni Montserrat i Gautam Rao.
Direcció i posada en escena: Juan Urraco

Duració: 70 minuts.


PREU A TAQUILLA: 12€         
RESERVES: 10€ (93 185 48 40- info@porta4.cat)/ atrapalo.com
http://yosolateatro.blogspot.com/