14.2.12

IN_FORMALS | 18 i 19 febrer


espai per a la dansa
i els seus contaminant

Aquest cap de setmana... IN_FORMALS | 18 i 19 febrer


JA PODEU RESERVAR ENTRADES!

Trobades in_formals i esporàdiques on poder mostrar treballs inacabats, peces curtes, experiments arriscats. Un espai obert per a la creació...Un lloc per probar i equivocar-se, per a la reflexió i l'intercanvi... Sempre al voltant del cos i dels seus contaminants.


Dissabte 18 de febrer a les 21h
Diumenge 18 de febrer a les 20h



PROGRAMA*
· Olga Santín - Estudi sobre els intervals
· Xevi Dorca i Xavi Estrada - From Lost to the River
· Dominik Borucki - Je veux manger (Cartografies emocionals de movimento i llenguatge)
· David Franch - DFF / L'últim enemic

*ordre per confirmar



BO D'AJUT: 5 €

IMPRESCINDIBLE RESERVAR:
info@lapoderosa.es (indiqueu nom i cognoms, nombre d'entrades i dia de reserva)

LLOC:
La Poderosa - Riereta, 18 2a planta - Tel. 934431980 (Metro: Paral·lel, Universitat) (Com arribar-hi)

 
  BAR I INTREPANS FINS A LA 1h

  I COM A NOVETAT...  Als plats DJ VANESSA MEDINA amenitzarà la vetllada.




Olga Santín
ESTUDI SOBRE LOS INTERVALS


Estudi sobre els intervals és un extracte d'un concepte musical transportat al moviment.
Un interval es defineix com la distància, en tons o microtons, que hi ha entre un so i un altre i la seva relació harmònica i/o melòdica. La seva matèria primera està feta de relacions espacials invisibles, jo intento fer el mateix: On està el la? On vibra? Fora o dins del meu cos?... l'espai comprès entre el colze i el genoll, espai invisible; la corba que va des de la boca fins a l'estómac; l'espai entre el front i un ens invisible; el diàleg entre l'espatlla i l'orella, el canell i el front; cor en l'espai, sol; mandíbula i ulls mai s'aconsegueixen; amb qui parla la mirada?, ulls que no veuen…
En aquesta peça es planteja el concepte d'interval des de tres angles diferents:
L'interval com a contrast i canvis d'estat. La música callada: diàleg entre dos genolls. I l'interval entre els llocs tocats.

+INFO

Xevi Dorca y Xavi Estrada
FROM LOST TO THE RIVER



From Lost to the River és el títol d’un possible espectacle on s’estableix una estreta relació entre la dansa i l’humor. La utilització del cos i com circula el joc escènic entre els intèrprets i el públic són les bases per a la recerca d’un material coreogràfic que barreja estils sense complexos i sempre al servei de la història.
El públic assisteix al naixement de dos individus que descobriran que la unió fa la força i aniran transformant-se segons les necessitats del moment. Un esperit competitiu els donarà forces per recórrer un camí estrany.
Pensem que els In_formales és un espai adient pel moment en què ens trobem i el que més ens interessa és compartir amb el públic aquest moment.

+INFO

Dominik Borucki
JE VEUX MANGER - CARTOGRAFIES EMOCIONALS DE MOVIMENT I LLENGUATGE


A Je veux manger - Cartografies emocionals de moviment i llenguatge investigo la relació entre llenguatge i dansa per dibuixar un mapa d'estats emotius. Emocions, moviment i llenguatge tracen esbossos del ser (del moviment interior). L'expressió mateixa és el mapa, és la cartografia del seu contingut (d’allò expressat). L'obra és una presentació ballada enriquida per expressions teatrals amb llenguatge i so.

+INFO

David Franch
DFF / L'ÚLTIM ENEMIC


L'últim enemic és un mateix. Són totes les barreres que ens col·loquem, les inseguretats o pors que apareixen a l'hora de voler aconseguir un desig.
L'últim enemic està dins de nosaltres i recorre el que sigui amb tal de dissuadir la nostra intenció de canviar. Recorre al passat recordant-nos vells errors i conviccions i etiquetes que se'ns han penjat i que ens han condicionat.
Però una part de nosaltres assumeix córrer riscos per intentar aconseguir els nostres desitjos, i és llavors quan el nostre cos es converteix en un camp de batalla, un camp dividit en diversos territoris. Un combat cos a cos en el qual busquem diferents estratègies per vèncer.

+INFO



© La Poderosa 2005-2010 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18 / Tots els drets reservats / nota legal