9.2.12

Festival sobre el llac


Bregenz

Va haver de ser l'excel·lent situació de la ciutat al llac i el meravellós entorn el que va fer que dues persones molt hàbils muntessin un escenari sobre dues gavarres ancorades i creessin el Festival de Bregenz.

Aquí comença una nit d'òpera molt abans que el director d'orquestra llevant la batuta. Els vaixells porten als visitants directament a l'escenari lacustre. Així formen part de l'escenari.

Durant quatre setmanes a l'estiu, el públic gaudeix aquí d'unes monumentals escenificacions d'òpera sota un cel estrellat. No és estrany que, el 2008, els productors de la pel·lícula de James Bond, "Quantum of Solace", es mostren tan entusiasmats amb l'escenari quan el van trobar mentre buscaven escenaris espectaculars per tot el món. Durant dues setmanes, el rodatge de la pel·lícula va provocar l'estat d'excepció al centre de Bregenz i l'escenari lacustre de Bregenz, amb l'ull gegant de Tosca.

El 2011 i 2012 es representarà a l'escenari "Andre Chénier", d'Umberto Giordano, un drama romàntic i una història policíaca històrica.


+ info: http://www.bregenzerfestspiele.com/en/mainmenu/enterprise/history?i=l2



Lacustre, en geografia és un ambient sedimentari d'un llac.