2.2.12

Programació d’Anima’t per al mes de febrer


Joan Colomo – Pop-Folck/Cançó protesta, Barcelona – Ds. 4 FEB, 22:30h. – preu: 8/10€ - Sala Zero, Tarragona

Després de l’èxit de públic i crítica del seu primer LP Contra todo pronóstico (Bcore, 2009) Joan Colomo va editar el passat mes de juny el seu segon disc en solitari Producto interior bruto. Vol. 1 (Bcore, 2010). Colomo el presentarà a Tarragona on encara no ha fet sonar aquest magnífic treball que beu de la millor música pop, i és que aquest home té la traça dels grans: des de The Shins o Devendra Banhart a Pink Floyd, passant per Shakira, Albert Pla, o els Bee Gees.
Hi havia una vegada, a principis del s. XXI, un cantant boníssim i els que l’havien vist en gaudien moltíssim... perdoneu que parlem en passat si encara estem al 2012, però és que les circumstàncies ens hi obliguen: és així com s’expliquen les llegendes!
Entrades a la venda a Shiva Music (Tarragona) i Bat a Bat (Reus NOVA ADREÇA: c/ GALANES, 8)

The Mighty Fools – Indie / Pop, Reus – Dg. 26 FEB, 19:00h. – preu: 8€ - Sala Trono, Tarragona
Un avís per tots aquells que no el coneixeu i que vulgueu endinsar-se dins d’aquest “You’re going down” (Homesick, 2011): no és un disc inofensiu. Viatgem per un camí de sensacions extremes, fins i tot contradictòries, sense saber mai cap on hem de caminar. I així és com ens ho vol transmetre. Miquel Vilella és The Mighty Fools. Ha gravat aquest disc cuidant fins al mínim detall, amb cançons que ens mostren una foscor profunda, amors frustrats, viatges llunyans on escapar…històries independents que et faran arribar al final del camí. Només llavors sabràs si has arribat a bon port.
Entrades a la venda a Shiva Music (Tarragona) i Bat a Bat (Reus NOVA ADREÇA: c/ GALANES, 8)

Avanç programació mes de març: La iaia (09/03/2012) // Jabier Muguruza (11/03/2012) // Manos de Topo (16/03/12) // Mazoni (25/03/12)