29.4.12

Els jugadors


LA CRÍTICA, EXULTANT AMB ELS JUGADORS

Fa una setmana que vam reestrenar aquest últim text de Pau Miró (va ser primer al festival Temporada Alta) i l’acollida per part de la crítica ha estat immillorable. Aquí en teniu un tast.

Aquesta nit, quan he sortit del Lliure de Gràcia després de veure Els jugadors, he tingut la poc freqüent sensació d’haver assistit a l’estrena del que serà un clàssic. (···). Perquè aquesta obra de Pau Miró és, realment, excepcional. La direcció és mil·limetrada i els quatre actors (Andreu Benito, Boris Ruiz, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch) broden els seus personatges. (Andreu Gomila, Time Out)

Tres raons per veure Els Jugadors, de Pau Miró, al Lliure de Gràcia: text, direcció i actors. (···) [Miró] creua quatre biografies mediocres amb la fantasia d’un musical de Las Vegas –amb el cançoner de Dean Martin– i l’adrenalina d’última oportunitat d’un projecte de vida que es podria titular Rufufú. (Juan Carlos Olivares, Ara)

Els jugadors - Pau Miró - Gràcia - fins al 20 de maig.


I coincidint amb les funcions d’Els Jugadors, podeu assistir a l’últim Assaig Obert de la temporada. Martingala és una proposta de Joan Yago i Israel Solà que serà a Gràcia a les 17:30h. avui i divendres que ve. L’entrada és gratuïta.