30.4.12



una nova sala oberta a la ciutat
amics i amigues,
lacaldera, centre de creació de dansa i arts escèniques està iniciant un nou projecte que ens il·lusiona. Després de 17 anys crèiem que era moment d'aturar-se i pensar sobre tot allò que hem fet, i sobretot tot allò que hem pogut aportar a la cultura a través de l'empenta i el suport als artistes i creadors de dansa i arts escèniques. El balanç no pot ser més positiu: hem realitzat més de 1000 activitats i pel centre han passat alguns dels artistes de dansa i arts escèniques més rellevants del panorama actual. Hem ajudat a créixer el sector professional i ho podem dir amb satisfacció.
Però no en tenim prou i per això, estem posant en marxa una ampliació del projecte obrint-nos a la ciutat d'una manera explícita. A partir del dilluns 7 de maig la sala 0 de LaCaldera oferirà dos cicles estables que hem batejat amb el nom de PanoraMix, on els dilluns, dimarts i dimecres de maig i juny i d'octubre i novembre, es podran veure gran diversitat de propostes escèniques actuals, amb la participació d'un gruix important d'artistes del nostre país.
Volem obrir-nos a la ciutat, però sobretot, tancar el cercle. Vam impulsar la creació, estem consolidant un projecte perquè a LaCaldera s'instal·lin empreses del sector cultural de manera que puguem ajudar a la producció i a la gestió, i ara volem donar visibilitat de forma continuada als artistes i als seus projectes per apropar-los al públic.
Per aquest motiu, ens agradaria convidar-vos a l'acte festiu i gens protocolari que hem organitzat el dissabte 5 de maig a les 11h. Podreu tastar el nou gust de lacaldera amb dues intervencions d'excepció, saber de primera mà què hi estem coent i de quina manera hi podeu participar i brindar amb nosaltres pel nou projecte de futur.
Desitjant que ens pugueu acompanyar, us enviem una forta abraçada.

Es prega confirmació per motius d'aforament. Envieu-nos un email a info@lacaldera.info