4.9.12

BUTLLEÍ NÚM 1 DE SINDICART



 
Butlletí núm. 1                                                                                                                            10 de setembre 2012

COL·LECTIUS CONTRA LA PUJADA DE L'iva EN CULTURA
Durant el mes de juliol i agost s'han realitzat mobilitzacions contra la pujada de l'IVA al sector cultural (del 8 al 21 %). El sector s'ha mobilitzat en divereses ocasions i ciutats i esperem que al setembre - en entrar en vigor la pujada - segueixi la bona sintonía per a coordinar altres accions de protesta!
SindicART s'ha adherit a la PLATAFORMA DE LAS ARTES ESCÉNICAS Y DEL AUDIOVISUAL que està centralitzant les accions.

HEM D'ACONSEGUIR REVOCAR AQUESTA PUJADA DE L'IVA!

el sector cultural a la mani del 19j

Foto: Teatralnet

El sector cultural va participar conjuntament a la mani contra les retallades convocada pels sindicats majoritaris, el 19 de juliol 2012.
REENVIAR A UN AMIC

Coneixes algú a qui li pot interessar aquest butlletí reenvia-li aquest correu. Per apuntar-te al butlletí de SindicART, també pots cliquar el següent enllaç.
Alta butlletí

LA COMISSIÓ DE CULTURA I LLENGUA DEL PARLAMENT DE CATALUNYA APROVA L'ELABORACIÓ D'UN CENS DE PROFESSIONALS
El dia 2 de maig 2012, la comissió de cultura i llengua va aprovar per unanimitat una proposta de resolució d'un cens de professionals dels sectors adscrits a SindicART. Les resolucions parlamentàries són d'obligat cumpliment. El projecte de cens s'ha de realitzar durant els últims mesos del 2012 o a principis del 2013, depenent de la disponibilitat de pressupost.

Llegeix més
CURS DE FORMACIÓ LABORAL BÀSICA
De nou, SindicART ofereix un curs de formació laboral bàsica en col·laboració amb l'AADPC.
El curs (que ja s'ha programat en diverses ocasions) està pensat per donar coneixements bàsics sobre la contractació laboral en el sector de l'espectacles i de l'audiovisual, així com de tenir nocions de les cotitzacions de la seguretat social. És una eina imprescindible.

Data i lloc del curs: 2 d'octubre (dimarts), de 10 - 14 h, fàbrica de creació Fabra & Coats, planta baixa.
MÉS XARXA