15.9.12

La Poderosa




Foto: Jordi Surribas

Aquestes classes volen anar a favor del nostre cos, a favor de la seva mobilitat i de les seves capacitats instintives de ser, estar i moure's.
Paraules clau per a aquest curs: moure, ballar, atenció i anonimat.
Moure: des del més aparent fins al més invisible tot es mou dins nostre i al nostre al voltant.
Ballar: com surfejar les onades, un diàleg constant amb el meu cos i el que li envolta.
Atenció: escoltar amb tot el cos, sintonitzar.
Anonimat: el cos lliura tot el seu protagonisme a l'acció mateixa i no al subjecte que la realitza. Accionar des de l'anonimat és accionar des d'un lloc que no ens pertany, que no pertany a ningú més que al precís instant en el qual ocorre.


- - - -

Silvia Sant Funk
forma part del col·lectiu Las Santas amb les quals també codirigeix l'espai La Poderosa. Combina la seva activitat com a creadora-intèrpret amb un treball continu de propulsió de projectes entorn de la creació a partir i al voltant del cos. Com a Santa la seva última creació ha estat la peça escènica Paradigma y crisis.

- - - -

Dates: 17-21 de setembre, de 18 a 21h
Preu: 90 €
Reserves prèvia inscripció: info@lapoderosa.es

CURS: Les cinc transformacions del ioga, amb Rut Muñoz Madroñal


Del 25 al 29 de setembre



Proposo una mirada cap a l'Ésser des de la Medicina Xinesa, des de la perspectiva de les cinc transformacions. I portar aquest coneixement al hatha ioga.
L'enfocament sobre el cos de la Medicina Xinesa és molt clar: el nostre cos és un paisatge on se succeeixen les transformacions i la vida. Per tant conèixer el nostre cos és conèixer la nostra ment i les nostres emocions.
Aquest enfocament de Medicina com a acte-coneixement, acte-cuidat i acte-acompanyament per l'esdevenir de la vida és el camí que proposo per a aquest curs. Aprofundir en tots els nostres cossos vius: físic, mental,
emocional…

El curs està estructurat segons els cinc elements, dins dels quals treballarem els següents temes:

1-Meridians o canals per on circula l'energia.
2-Anatomia i fisiologia.
3-Patrons emocionals i mentals associats als òrgans i entranyes. Teoria i pràctica.
4-Diagnòstic pel rostre i l'esquena. Teoria i pràctica.
5-Tractaments: dietètica i uns altres.


Rut Muñoz
duu a terme una tasca d'investigació sobre la dimensió emocional i psicològica dels òrgans i entranyes (del cos) com a funcions associades a les fisiològiques corresponents, estudi que integra dins del concepte de medicina oriental de les 5 transformacions. A més fa classes de hatha ioga i ioga taoista, és cuinera i ofereix cursos de cuina energètica-curativa.

- - - -

Dates: 25-29 de setembre, de 10 a 14h
Preu: 110 €
Reserves previa inscripció: info@lapoderosa.es