16.9.12

CONVOCATÒRIA : ENLLAÇATS NO ACATEM -- 26 - Setembre / 19:30 / davant el teu ajuntament



Conscients de les limitacions tant d'organització com en la capacitat de convocatòria per part de "ENLLAÇATS PER LA LLENGUA", aquesta és una crida oberta a les persones, associacions, entitats, institucions i federacions de cada població, comarca o territori per tal que:
s'organitzi i surti al carrer, el proper 26 de setembre a les 19:30h., en concentracions davant ajuntaments i sèus de govern, i en tots els territoris dels Països Catalans.

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer afirmem la unitat de la llengua catalana, que compartim, i la voluntat de defensar-la dels atacs polítics, jurídics i de finançament que està sofrint per part de la dreta espanyola, però també per la indiferència d'amplis sectors d'esquerra i progressistes.

L'extermini d'una llengua equival a l'anorreament d'un poble. I no volem cap pas enrere més, en la realitat cultural mil·lenària que ha sabut mantenir les  voluntats de cadascun dels Països Catalans, i del seu dret inalienable i capacitat per autodeterminar-se.

Demanem la complicitat d'institucions, mitjans de comunicació, partits polítics i organitzacions, i també el compromís individual, per donar un cop d'efecte definitiu a la recuperació i pervivència de la nostra llengua.

NI UN PAS ENRERE DE LA LLENGUA EN CAP TERRITORI
UNA SOLA LLENGUA PRÒPIA I COMUNA
ELS PAÏSOS CATALANS, ENLLAÇATS NO ACATEM.
NO A LES SENTÈNCIES FORANES
NO A LES LLEIS IMPOSADES




o bé
Envia el teu suport a l'adreça:
Fes constar el teu nom i/o el de l'entitat que representes i ajuda'ns a fer-ne difusió.

Participa a la pàgina del facebook:

Enllaça't a l'esdeveniment de facebook:

Twitter:
#EnllaçatsNoAcatem #ésMaó #ésPalma #ésElx #ésCanigó #ésPaísValencià #SomPaïsosCatalans