1.10.12

FORMACIÓ A LA CENTRAL DEL CIRC

FORMACIÓ A LA CENTRAL DEL CIRC
Tenim nous cursos!

MASTER CLASS DE CONSTRUCCIÓ I TÈCNICA D’APARELLS DE CIRC 

Impartit per: Ernest Clennell
Dirigit a: Artistes, tècnics i constructors d’aparells de circ.

L’objectiu es transmetre als participants les formes i dissenys d’aparells de circ amb la informació específica en mida de tubs, aspersors, angles, etc., i fer pedagogia segons un codi de bones pràctiques. S’abordarà d’una manera minuciosa els punts febles i forts d’un muntatge.

Dates i horaris: 16 i 17 d’octubre de 10 - 13h i de 15:30 - 19h
Durada: 15 hores
Preu: 220€ (socis APCC  187€)

Podeu trobar més informació aquí

CURS INTENSIU DE CORDA LLISA

Impartit per: Julian Aldag
Dirigit a: Artistes professionals

Les línies principals d’aquest curs són millorar l’eficàcia en la pujada,  la preparació necessària de cara a uns moviments més dinàmics, la introducció progressiva a la pirueta amb la teoria corresponent i augmentar el vocabulari tècnic de la disciplina de corda.

Dates i horaris: 22 al 26 d’octubre de 16h-19h
Durada: 15 hores
Preu: Nivell intermig-avançat 200€ (socis APCC 170€)

Descripción: Descripción: P:\USUARIS\LA CENTRAL DEL CIRC\ACTIVITATS\ACTIVITATS 2012\FORMACIÓ '12\Cursos Intensius\Julian Aldag\Julian Aldag Masterclass1.jpg


INSCRIPCIONS:
Envieu un e-mail amb les vostres dades a activitats@lacentraldelcirc.cat o truqueu al 93 356 08 90. Cal pagar el 30% del curs per tal de formalitzar la inscripció.

Podeu trobar més informació aquí

CONVOCATÒRIA PER UNA RESIDÈNCIA CONJUNTA
LA CENTRAL DEL CIRC · ANTIC TEATRE

Amb l’objectiu comú de fomentar la creació escènica contemporània, La Central del Circ i l’Antic Teatre s’han associat per a dur a terme aquesta convocatòria. La Central del Circ cedirà les seves instal·lacions i realitzarà una aportació econòmica en format de residència de creació. Antic Teatre també cedirà les seves instal·lacions per a la residència del mateix projecte i realitzarà una aportació econòmica en concepte de co-producció.

Va dirigida a creacions de circ que es basen en la investigació i desenvolupament de nous llenguatges multidisciplinaris, anant més enllà d’allò establert i superant les metodologies, tècniques i recursos habituals. La temàtica i el contingut del projecte és lliure però es valoraran especialment les propostes que treballin de manera contundent les idees i conceptes relacionats amb l’actualitat social i política. La convocatòria és internacional.

Data límit: 1 d’octubre de 2012

Per consultar bases completes
clica aquí
Descripción: Descripción: logo antic3_para coproduccion


PIRINEUS DE CIRC:: NOVES CONVOCATÒRIES
Camins de creació i Circ en Transhumància


Descripción: Descripción: P:\USUARIS\LA CENTRAL DEL CIRC\COMUNICACIÓ\LOGOS\logo Pirineus de circ.jpg
Pirineus de circ és un projecte europeu que té com a finalitat afavorir la creació i la difusió del Circ contemporani en el conjunt de les regions transfrontereres dels Pirineus. Es basa en la circulació dels artistes i de les seves obres i mitjançant les relacions i vincles amb els programadors i els públics.

Convocatòria: Camins de Creació

En el marc d'aquesta segona convocatòria de Camins de Creació, Pirineus de circ acompanyarà projectes d'artistes o col·lectius emergents (modalitat A) i projectes d'artistes o col·lectius consolidats (modalitat B) i projectes de mobilitat: investigació i creació (modalitat C) . Aquest suport es realitzarà a través de la cessió d'espais per a la creació, un acompanyament (artístic, tècnic i/o de gestió) adaptat a les necessitats del projecte i un suport financer a la creació.

Termini d’enviament dels projectes: 30 de setembre de 2012.
Aquesta convocatòria transpirinenca també està oberta a artistes residents a CatalunyaMés informació de la convocatòria i els formularis aquí

Convocatòria: Circ en Transhumància

La nova convocatòria de Circ en Transhumància s'obre en el marc del projecte europeu de cooperació transfronterera Pirineus de circ i del projecte euro-regional Process()s. Circ en Transhumància és una programació circense mutualitzada i transfronterera. Es dirigeix a les companyies amb la finalitat de que proposin els seus espectacles per entrar en aquestes programacions.

La convocatòria Circ en Transhumància es dirigeix a les companyies professionals que resideixin a  l'espai geogràfic pirinenc França-Espanya, amb la finalitat de que proposin els seus espectacles de creació, recents o en curs de finalització, de mitjana o llarga durada, per entrar a les programacions de circ i de carrer, i amb voluntat de fer gira per aquest territori

Termini d’enviament dels projectes: 7 d'octubre de 2012
Podeu trobar tota la informació de la convocatòria aquí

Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
comunicacio@lacentraldelcirc.cat / www.lacentraldelcirc.cat