13.3.13

Cia de l'Ou Ferrat

Benvolguts amics i amigues:
La Cia de l'Ou Ferrat vam estrenar a La Mostra d'Igualada 2012 l'espectacle de carrer/plaça per a públic infantil i familiar  BALL A L'AIGUA 
La participació activa de les més de 700 persones entre els dos passis va ser un èxit. Nens i nenes, pares i mares, famílies, programadors,  regidors i la Companyia vam xalar de valent. La campanya de l'estiu 2012 ens va proporcionar 11 actuacions amb molt d'èxit: Moltíssimes gràcies els que hi vau ser! Enguany, escalfem motors per a la nova campanya d'estiu amb algunes reserves al calendari. 
TENIM OBERTA LA CONTRACTACIÓ, EN CATALÀ I TAMBÉ EN ESPAÑOL, per fora de Catalunya.
Per a +info, truqueu-nos o envieu-nos un correu
...i per tots aquells que encara no coneixeu l'espectacle, us en deixem un tastet: la mostra de la cançó "Vacances", el nostre web, la galeria de fotos i uns vídeos.
Salut, i ens veiem per les places!
*   *   *   *   *

ES
Estimados amigos y amigas:
La Cia de l'Ou Ferrat estrenamos en La Mostra d'Igualada 2012 el espectáculo de calle/plaza para público infantil y familiar BAILE AL AGUA, y para el próximo verano 2013 ya está disponible en español!  La campaña de verano 2012 nos proporcionó 11 actuaciones con mucho éxito. Éste año calentamos motores para la nueva temporada de verano, y con algunas reservas en el calendario. 
ABIERTA LA CONTRATACIÓ, EN ESPAÑOL!
Para +info, nos llamais o nos enviáis un correo
...i para todos aquellos que aún no conoceis el espectáculo, una degustación: nuestra web, la galería de fotos i unos vídeos.
Saludos, y nos vemos en las plazas!


Una mostra de cançó de l'espectacle, titulada "Vacances": 



Tamboret Electroacústic SL  
mòbil 607408947