21.3.13

Dia Mundial del Teatre Dilluns 25 Març 2013

Dia Mundial del
                              Teatre 2013

ACTES DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE

Dilluns 25 de març
- "Vine al Teatre, Visca el Teatre!" Plaça Universitat, de 18:00 a 20:30h.
-
Conferència magistral a càrrec de José Luis Gómez Teatre Romea, C/ Hospital 51, a les 20:00h.
L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya i Teatre Públics, organitzen diversos actes amb motiu de la  commemoració del Dia Mundial del Teatre que s’esdevindrà el proper dilluns 25 de març.
·         VINE AL TEATRE, VISCA EL TEATRE! Plaça Universitat de 18h a 20:30h. Acte festiu i reivindicatiu on els professionals de les Arts Escèniques surten al carrer per apropar el teatre a la ciutadania i fer de la plaça Universitat un gran escenari teatral per a tothom. S'han programat un seguit d'actuacions en forma de "tast" de diversos espectacles que estan actualment en cartellera. A més la ciutadania podrà parlar a peu de carrer amb els protagonistes dels espectacles que s'estan representant a la ciutat. El lema és "si el públic no va al teatre, el teatre anirà al públic". 19:15h Lectura del Manifest de l’AADPC escrit per Lluís Pasqual.
·         CONFERÈNCIA MAGISTRAL Teatre Romea a les 20h. José Luis Gómez, director del Teatre La Abadía i membre de la Real Academia de la Lengua, impartirà una conferència al Teatre Romea. Abans de començar l’acte Carme Elias llegirà el Manifest Internacional escrit per Dario Fo.
Us fem arribar una còpia dels manifestos que es llegiran: l'internacional escrit per Dario Fo i el de l'AADPC escrit per Lluís Pasqual.

Organitza:                       
AADPC                        Logo
                                                          ADETCATeatres
                                                          Públics

Patrocina:
Logo
                                                          Moritz     Jean+gotic+web+tf gotic_ojo tf. retocada.jpg