22.3.13

lapoderosa

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

Entrenaments Oberts (Tanquem per Setmana Santa) i nous horaris

Entrenaments Oberts, TANQUEM PER SETMANA SANTA i us informem dels nous camvis a partir del 2 d'Abril.


ENTRENAMENTS OBERTS


_ OBERTS :: hem decidit obrir-los i compatir-los amb la comunitat

_ DIRIGITS A PROFESSIONALS :: no seran classes, no formarem a ningú, per tant estan dirigits sobretot a professionals o persones que es facin càrrec de la seva pràctica i responsables del seu cos i limitacions.

_ GUIATS :: Una guia per moure, activar i estar en forma.

TU POSES EL PREU, TU ET FAS RESPONSABLE :: en aquest moment de dificultats econòmiques apostem per seguir compartint temps, coneixement i suor ! per tant els entrenaments no tindran un preu fix que decideix La Poderosa, al contrari tu decideixes el que val i el que pots pagar.

Funcionament: Classe soltes, no fa falta inscriure's.
Dies: Dimarts, Dimecres, Dijous i divendres de 10.00h a 11.30h
Preu: Ho poses tu.


Ballet Revisat
Martes de 10.00 a 11.30h (Javier)
Viernes de 10.00 a 11.30h (Amaranta)

Training Yoga
Dijous de 10.00 a 11.30h

CRISTINA NUÑEZ


En aquestes pràctiques guiades de Hatha Ioga, treballarem asanas amb les quals estirar i enfortir els músculs, millorar l'estat de la columna vertebral, masajear i tonificar els òrgans interns i obrir espais interns. Tot això des de l'acceptació i l'escolta de les nostres limitacions.
Entrenarem el cos per aquietar la ment i millorar l'estat físic i energètic. Per a això ens recolzarem en la respiració, en la concentració i en la relaxació.
Traéte el teu mat i carrega't les piles practicant en grup!!!

PARA TODOS LOS PúBLICOS!

BALLET REVISAT
Dimarts de 10.00 a 11.30h (Javier)
Divendres de 10.00 a 11.30h (Amaranta)

JAVIER VAQUERO OLLERO Y AMARANTA VELARDE

Es tracta d'una classe per revisionar la Dansa Clàssica utilitzant el moviment somàtic com element fonamental d'aquesta. Utilitzarem bases d'Alexander, Feldenkrais i altres tècniques de reeducació postural i investigació del movimient, per tenir una entrada més orgànica i lleugera a la dansa clàssica.
TRAINING CONTEMPORANI
DIMECRES de 10.00h a 10.30h

AMARANTA VELARDE

Es treballarà amb exercicis fixats i guiats així com amb petites pautes d'improvisació.
Al final de la sessió s'aprendrà una frase de moviment per poder jugar amb el material coreogràfic modificant les qualitats i ritmes de la seva execució.
El vocabulari de moviment posa èmfasi en l'ús de rotacions i espirals així com en la creació d'espai, distorsió i l'oposició de diferents parts del cos. Es posarà l'accent en el moure's a través del sistema ossi, amb el mínim d'esforç muscular, per aconseguir fluïdesa, que el cos estigui en constant adaptació i obert a l'espai.


RECOMENEM: Unmistakable bodies Vol. 1
Dissabte 23 de Març a las 21.00h y Diumenge 24 de Març a las  20.00h

Concepte y direcció:
Cecilia Vallejos
Disseny de so:
Matthijs de Bruijne
Versió en castellà desenvolupada en col · laboració amb els performers:
Amaranta Velarde Gonzalez i David Ferrús Cortinas

Aquest projecte ha estat realitzat gràcies al suport de Het Veem Theater


Dues persones en escena fan un llistat de records clau de les seves vides amb dates i frases curtes en targetes de paper. Utilitzant referències explícites, cada una exposa un arxiu de dades que evoca circumstàncies de forma instantània. L’espectador llegeix cada targeta com a títols projectats a gran escala sobre una pantalla de l’escenari. Les dos retrospectives avancen paral·lelament comparant dades de llocs i moments aïllats de forma seqüencial.

Una forma escènica minimal que utilitzant poques paraules compromet la imaginació de l’espectador amb un desencadenament inevitable d’associacions sobre un tema existencial: la relació individual que cada persona manté amb el temps.


+info

lapoderosa-lassantas © La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18 / Tots els drets reservats / nota legal