26.3.14

EÒLIA. PROGRAMACIÓ

PLATAFORMA i+d l'espai d'Eòlia

EFECTE GLACIAL

Dimecres 26, dijous 27 i divendres 28 de març a les 21h.

Direcció: Carles Casas.
Preu: 10 euros (alumnes d’Eòlia: 5 euros)
Adreçat a públic a partir de 15 anys
Carles Casas ens convida a seure a les butaques i a deixar-nos emportar per la història de dues persones molt concretes en un lloc molt concret i en un dia molt concret de les seves vides. Què passa si ajuntem dalt d'un escenari un “cobrador del frac” disfressat de pingüí i una noia d'allò més moderna i peculiar vestida amb colors “fluor”? Potser la mescla ja és explosiva de per sí però si a sobre afegim un odi directe entre ells dos ja tenim la cirereta del pastís.
“Efecte glacial” és un diàleg entre aquests dos personatges exposats un davant de l'altre, però el què comença per ser una conversa de retrets i bromes sense importància s'acabarà convertint en un plec de paraules destructives que han viscut durant molt temps en el cap d'aquestes dues persones. I és que les males vivències que ens presenta la vida van fent feix dins de nosaltres mateixos i s'acaben convertint en un món de traumes, pors i complexes que ens acompanyen durant tota la nostra existència.
“Efecte glacial” parla de tot això i molt més...
Actors: Marina Lumeras i Mateu Bauçà.

CHRISTIAN COOKER “Màgic Show”

presenta:
A la meva manera

Dissabte 29 de març a les 21h, diumenge 30 de març a les 19h.
Preu: 10 euros (alumnes d’Eòlia: 5 euros)
Adreçat a públic a partir de 15 anys
“A la meva manera” és un espectacle que tal com indica el seu nom està fet a la meva manera, creat i dirigit per mi, està inspirat en els artistes que més admiro, he intentat adequar-lo a la meva evolució personal, al a màgia, al ball, en la creativitat i en la interpretació. És un espectacle en que el públic gaudirà de gairebé dues hores de màgia, amb números nous d’escapisme, ingravidesa, música, ball i diversió. Ha estat un treball d’imaginació, creativitat, unificació de criteris, i moltes hores d’assaig i constància, i això és el que podreu veure reflectit en l&ssquo;espectacle. Sorpreses, animació i diversió perquè l’espectador gaudeixi d’un espectacle “a la meva manera”.
Direcció: Christian Cooker
Ajudants d’escena: Luz Toribio.
Música: Carlota Pie
Coreografia: Roger Molist
So/il·luminació: Joaquim Cuquerella i Marc Cuquerella
Disseny de regidoria: Silvia Pie
Premsa i comunicació: Mercè Ruiz
Màrqueting: Marc Cuquerella i Mercè Ruiz.
Web: Mercè Ruiz

VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES A C/ CASP 82 I C/ BAILÈN 25
RESERVES AL 933 192 397 o eolia@eolia.cat