26.3.14

LA FÀBRICA DE CREACIÓ. FABRA & COATS



MARÇ

#INTERVENCIÓ
TaxiKey
25 març

Carme Illa i Jonathan Mármol presenten el projecte «TaxiKey», que ens parla sobre la recuperació de la memòria i el folklore en un sentit revisitat, inspirant-se en la moneda que reconeixia els trenta anys d’haver treballat a l’antiga Fabra i Coats. Aquest projecte neix arran del seminari Col·lectivaccions, sobre contextos de comissariat, formació i producció, que va tenir lloc a la Fàbrica de Creació al febrer. "TaxiKey" estarà exposat fins a mitjan maig.

Més informació



ABRIL

#FESTIVAL
El Dia Minimúsica
6 abril

Després de l’èxit de la primera edició, Minimúsica i Primavera Sound organitzen per segon any consecutiu "El Dia Minimúsica" a Fabra i Coats, un festival creat expressament per al públic familiar a partir dels preceptes musicals de la diversitat i la modernitat, i sumant-hi tot el vessant educatiu marca de la casa Minimúsica. Entre els primers confirmats del festival hi ha Templeton, la Sant Andreu Jazz Band (acompanyats per l’actuació de Swing Maniacs) i The Pinker Tones.

Més informació


#FESTIVAL
Mixtur 2014
24-26 abril

El proper mes d'abril arriba el Festival Mixtur, dedicat a les músiques de recerca tant instrumental com electroacústica, mixta i interdisciplinars. En aquesta segona edició s'oferiran quinze concerts amb obres de més de seixanta compositors nacionals i internacionals, instal·lacions permanents, una exposició sobre Stockhausen i altres activitats relacionades amb el fenomen sonor.

Més informació
#EN PROCÉS
Presentació Creadors Residents
11-12 abril

Dues jornades on es presentarà el treball de tres companyies residents a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació: Amagat Teatre proposa uns monòlegs que evidencien l’estat de moltes dones que continuen vivint com a “clandestines”. TZS produccions mostra una dissecció del concepte modern de parella a través de la combustió d’una relació a càmera ràpida i amb un llenguatge directe i còmic desconcertant. Múcab Dans presenta un projecte al voltant de la dansa, un autòmat i una escenografia articulada. Explora la por a allò desconegut a través del record i les textures.

En breu trobareu més informació al nostre web

MAIG


#ESTRENA
“El túnel de Balka”
8-11 maig

Òpera de cambra en un acte sobre l'amor i el sexe, els condicionants morals, l'amistat i la por a l'alteritat. Amb llibret de Magda Polo i música d'Enric Riu, l’interpreta l’Ensemble Otherness, que compta nou instrumentistes, tres cantants i Tobias Gossmann com a director.

Més informació i campanya de micromecenatge
#LABORATORI
Taller d’improvisació creativa amb Za!
14-15 maig

En dues jornades consecutives el duet català Za! proposa investigar el xoc de diferents disciplines artístiques com la dansa, la música, el teatre o la performance amb el llenguatge de la improvisació conduïda, corrent que de fa anys treballa en l’expressió espontània de la música. El taller està obert a tot tipus d’artistes interessats a expressar-se de manera lliure i sense preconcepcions per potenciar la seva creativitat.

En breu trobareu més informació al nostre web

#LABORATORI
Un viatge als inferns de Dante
17 maig

Insectotròpics us conviden a participar en la primera de tres jornades on creadors de diversos àmbits, tots junts en un mateix espai i envoltats de públic, desenvoluparan una acció multisensorial a mig camí entre la performance, el work in progress, el teatre d'acció o el live cinema al llarg de cinc hores continuades d’experimentació.

Més informació
Premi Miquel Casablancas
30 maig - 7 juny

Acte de lliurament dels guardons de la convocatòria del premi d’arts visuals Miquel Casablancas 2014. També es presentaran els projectes guanyadors del Programa de Residències de Sant Andreu Contemporani i Fabra i Coats - Fàbrica de Creació 2013: Ainara Elgoibar, Carolina Bonfim i l’equip de Jacobo Bugarin i Mònica Cabo.

Més informació