5.7.14

EÒLIA: INTENSIUS d'ESTIU 2014

INTENSIUS d'ESTIU 2014

JAZZ I COREOGRAFIES DE MUSICALS amb Elisabet Paz
Del 7 a l’11 de juliol, de 20.30 a 22h

L’objectiu d’aquest curs és treballar una coreografia de musical i, a part de treballar la tècnica bàsica, donar molta importància a l’actitud del ballarí dalt de l’escenari. Veurem com treure-li partit a la coreografia i a nosaltres mateixos ballant-la. Com identificar els moments més importants per no ballar-la d’una manera plana, com escoltar la música i interpretar-la amb la nostra dansa. I molt important, saber ballar amb altres ballarins al nostre voltant, ser conscients de l’espai que ocupem entre ells i que tots creem un conjunt, que no estem ballant en solitari. Treballarem números corals, no solos, lo qual moltes vegades és molt més difícil.

INTERPRETACIÓ EN EL MUSICAL
amb Mercè Martínez

Del 7 al 17 de juliol, 6 dies (7, 9, 10, 14, 16 i 17 juliol) Cada dilluns, dimecres i dijous de 16 a 18.30h. Funció final: dijous 17 de juliol a les 17:30h
Treball personalitzat d'una cançó proposada per l'alumne i d'altres que proposarem des del curs. Investigarem en la música i en la paraula per tal d'aprofundir en l'emoció, la comicitat, la sensibilitat de cada alumne, sempre treballant des de la veritat, intentant fugir dels "tics" del gènere. Farem una petita cata d'autors clàssics del musical: Weill, Sondheim, Bernstein i tots els que ens volgueu proposar! Curs amb pianista acompanyant.
“Curs adreçat a actors/actrius de musical i/o cantants amb un mínim d’experiència a nivell coral”.

MERCÈ MARTÍNEZ: actriu amb una àmplia experiència en el món del teatre musical. Ha participat en "La Bella y la Bestia", "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré", "The Full Monty", "No són maneres de matar una dona", "La vampira del Rava" Ha treballat en diverses produccions audiovisuals, com Plats Bruts, Porca Misèria, Va ser que nadie es perfecto i actualment la podem veure a La Riera.
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat