11.7.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 44 / 11 JUNY 2014




BUTLLETI 44 / 11 JUNY 2014
teatre lliure



A LA VENDA
EN CARTELL


e
VICTÒRIA D'ENRIC V AL GREC... I A L'OCTUBRE EN TEMPORADA!
Últim dia per gaudir de les funcions de Victòria d'Enric V al Lliure de Gràcia, en el marc del GREC Festival de Barcelona. Dirigida per Pau Carrió, amb La Kompanyia Lliure, Pep Ambrós, Albert Prat i María Rodríguez al repartiment, aquesta versió de la peça de Shakespeare Enric V en fa una lectura que qüestiona el valor que donem a la victòria. La funció d'avui és a les 21h!
Si no hi podeu anar, no patiu: l'espectacle serà un altre cop en cartell a partir de l'1 d'octubre, obrint la Temporada 2014/15 del Lliure de Gràcia (les entrades ja són a la venda!).
També en l'àmbit del GREC, des d'ahir i fins demà serà a l'Espai Lliure Monòlit, l'últim espectacle de Toni Mira, que combina poesia, màgia, joc, imaginació, humor i ironia. Un solo en què el coreògraf i ballarí té una particular parella de ball. La Sala Fabià Puigserver acull també d'avui fins diumenge tauberbach, una producció d' Alain Platel amb Les Ballets C de la B i la Münchner Kammerspiele. L'espectacle parteix del projecte Tauber Bach de l’artista polonès Artur Zmijewski, que va proposar a un grup de sords cantar música de Bach tal com la percebien, i també del documental Estamira, de Marcos Prado, que se centra en una dona esquizofrènica que sobreviu en un abocador de Rio de Janeiro.
La setmana vinent, més GREC: dijous 17, l'Ubu roi d'Alfred Jarry en la versió de la companyia anglesa Check by Jowl, i divendres 18, Manolo Alcántara & Xavier Erra amb Rudo.