5.7.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 43 / 4 JULIOL 2014

BUTLLETI 43 / 4 JULIOL 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
JA A LA VENDA! TEMPORADA 2014/2015
EN CARTELL GREC 2014 Festival de Barcelona
   
NOVES TARIFES, NOUS DESCOMPTES!
Amb la programació de la nova Temporada del Lliure us oferim nous avantatges a l'hora de comprar entrades:
  • Nova tarifa per compra avançada: Si compreu les entrades de qualsevol espectacle en temporada abans de la data d'estrena, us sortiran amb un 10% de descompte!
  • Nova tarifa última fila: En determinades funcions, podeu comprar-vos les entrades per als seients de les últimes files amb un 50% de descompte!
  • Nova tarifa plana abonats: Si us heu comprat un abonament i voleu comprar més entrades per a algun espectacle, les entrades addicionals us surten sempre amb la tarifa de dia de l'espectador!
A banda d'això, hem mantingut els preus dels Abonaments Espectador 10 i 20 i tots els abonats podeu comprar i gestionar les entrades per internet.
Mantenim també tres dies de l'espectador amb preus reduïts ( funcions de dimarts, dimecres i dissabte a la tarda. I podeu comprar entrades amb un 15% de descompte (Carnet Jove, + 25 estudiants, menors de 14 anys, jubilat, aturats, persones amb disminució, famílies nombroses i monoparentals, abonats al TNC i Mercat de les Flors, TR3SC, Biblioteques i Teatres comarcals) o amb un 20% de descompte si veniu 15 o més persones en grup.
I recordeu també les tarifes especials per al cicle El Lliure dels nens (de 9 a 12€, i 6€ per infant a les funcions escolars) i per al cicle Fora d'hores (15€).
Volem que venir al Lliure sigui cada dia més fàcil!

  més informació temporada 2014/15
  venda d'entrades
  abonaments
 
EL GREC JA ÉS AL LLIURE
Des de dimecres el GREC 2014 Festival de Barcelona ja és al Lliure.
El primer espectacle ve signat per la companyia holandesa Toneelgroep, que l'any passat ja va sorprende i meravellar amb Tragèdies romanes. The Fountainhed parteix de la novel·la que la nord-americana Ayn Rand va escriure el 1943 sobre la lluita entre individualisme i col·lectivisme, i Ivo van Hove i el seu equip han volgut portar la història també al qüestionament de l'ànima humana.
The Fountainhed - cia. Toneelgroep Amsterdam és a Montjuïc (Sala Fabià Puigserver) només fins avui! La funció és a les 20:30h.

Des d'ahir fins aquest diumenge, dia 6, l'Espai Lliure rep El bon lladre, de Conor McPherson dirigit per Xicu Masó. Un monòleg interior, un trhiller, una història entre el bé i el mal, una fugida endavant i una cursa per arribar a la redempció amb Josep Julien de protagonista. Les funcions són a les 21h.
I la setmana que ve, no us perdeu:
Tripulade TAAAT - Farrés brothers i cia / 7 i 8 de juliol a Montjuïc - Sala Fabià Puigserver
Victòria d'Enric V de W. Shakespeare i direcció Pau Carrió / del 9 a l'11 de juliol a Gràcia
Monòlit de Toni Mira / del 10 al 12 de juliol a Montjuïc - Espai Lliure
tauberbachde la Münchner Kammerspiele, Les Ballets C de la B i Alain Platel / de l'11 al 13 de juliol a Montjuïc - Sala Fabià Puigserver
 

  tota la informació d'EL GREC AL LLIURE
  venda d'entrades