18.9.15

Tatre Lliure BUTLLETÍ 09 / 18 DE SETEMBRE DEL 2015


Facebook Youtube
Teatro Lliure 14/15
PRÒXIMAMENT CRECENUNSOLDÉU / DONA NO REEDUCABLE / PREMIS I CÀSTIGS
texto imagen alt
CRECENUNSOLDÉU I DONA NO REEDUCABLE, EN RODA DE PREMSA
Aquest mateix matí presentem en roda de premsa CrecEnUnSolDéu i Dona no reeducable, dos monòlegs del dramaturg i director italià Stefano Massini, actual director artístic del Piccolo Teatro de Milà.
Dirigits tots dos per Lluís Pasqual, el primer text serà interpretat per Rosa Maria Sardà i tracta en primera persona les paradoxes de l'enfrontament israeliano-palestí en el context de la segona intifada. El segon, interpretat per Míriam Iscla, recrea la vida de la periodista russa Anna Politkóvskaia, assassinada l'any 2006 després de posicionar-se repetidament en contra del govern de Putin sobre la guerra entre Rússsia i Txetxènia a través dels seus textos..
Les funcions dels dos espectacles seran a Gràcia: comencen la setmana que ve, el dimarts 22 i el dimecres 23 respectivament, i es presentaran alternades segons el dia (sobretot, mireu el calendari abans de comprar les entrades!).
Veniu a conèixer una de les veus dramatúrgiques més rellevants dels últims temps!
més informació CrecEnUnSolDéu
comprar entrades
més informació Dona no reeducable
comprar entrades
comprar el pack dels dos espectacles (19€ cada espectacle)
texto imagen alt
EN ASSAIG, PREMIS I CÀSTIGS: CIRO ZORZOLI + T DE TEATRE
La companyia T de teatre ja fa dies que assaja a Montjuïc, i no podem negar que tenim moltes ganes d'obrir la temporada amb el seu Premis i càstigs, un espectacle del dramaturg argentí Ciro Zorzoli que és gairebé un tractat de l'art de l'actor. Presentat al Festival Grec d'aquest estiu, compta amb un repartiment format per Ivan Benet, Mamen Duch, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico, Àgata Roca i Marc Rodríguez. Amb ells, us proposem viatjar als intersticis de la realitat i la mentida escènica, la veritat i la ficció. Un tema que, com podreu veure al llarg de la temporada, ens apassiona.
Premis i càstigs s'estrena dimarts 30 de setembre a Montjuïc i serà en cartell fins al 25 d'octubre.
més informació Premis i càstigs
comprar entrades
recorregut 'veritat i ficció'
texto imagen alt
JA SÓN A LA VENDA LES ENTRADES PER A INVERNADERO I MARIA ESTUARD
Estem contents d'anunciar-vos que ja podeu comprar entrades per a dos dels espectacles que encara estaven pendents: Invernadero, de Harold Pinter, dirigit per Mario Gas, i Maria Estuard, la versió que signa Sergi Belbel a partir del clàssic de Schiller. Gràcies per la paciència!
més informació Invernadero
comprar entrades
més informació Maria Estuard
comprar entrades
texto imagen alt
entitat concertada amb
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
mitjans patrocinadors