28.9.15

Teatre Lliure

BULLETÍ 10 / 25 DE SETEMBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   CRECENUNSOLDÉU / DONA NO REEDUCABLE
  PRÒXIMAMENT   PREMIS I CÀSTIGS / AMAT/LLIURE
 
texto imagen alt
 
ROSA MARIA SARDÀ I MÍRIAM ISCLA, A GRÀCIA
A Gràcia hem obert la temporada amb dues estrenes: CrecEnUnSolDéu i Dona no reeducable. Més ben dit, amb dues actrius incommensurables, Rosa Maria Sardà i Míriam Iscla, que han rebut grans ovacions al final de cada funció.
Dirigides per Lluís Pasqual, serveixen dos monòlegs de Stefano Massini, un dels autors i directors europeus més potents d'avui. Sardà dóna vida a tres dones de confessions diferents enmig del conflicte de la franja de Gaza, i Iscla encarna la periodista russa Anna Politkóvskaia a través dels seus escrits.
Dues funcions carregades de la violència del poder i plantejades amb sobrietat, dos tours de force que podeu veure alternats fins al 3 d'octubre, i que després es presenten en solitari (CrecEnUnSolDéu continua fins a l'11 d'octubre, i Dona no reeducable, tornarà del 15 al 22 de juny).
Us ho posem fàcil: podeu comprar entrades per a cada espectacle per separat o bé en un pack ben avantatjós de 19€ per espectacle! Veniu!
 
més informació CrecEnUnSolDéu
comprar entrades
més informació Dona no reeducable
comprar entrades
comprar un pack Stefano Massini
 
texto imagen alt
 
PREMIS I CÀSTIGS, DIMECRES ESTRENA!
I això ja no s'atura: dimecres vinent, dia 30, estrenem Premis i càstigs a Montjuïc. La funció, del dramaturg i director argentí Ciro Zorzoli i la companyia T de teatre, es va poder veure pocs dies al GREC, i torna amb l'energia renovada i les cordes tensades. De què va? De ficció i de realitat, de teatre dins del teatre, de l'ofici de l'actor, de la mirada de l'espectador, de premis i de càstigs... Si ho voleu saber del tot, l'heu de veure!
"Una insòlita comèdia. Sobèrbia direcció amb interpretacions de luxe. Una filigrana d'interpretació i posada en escena, ple d'entrega, frescor i complexitat." Marcos Ordóñez (El País)
Les funcions seran fins al 25 d'octubre. I la setmana que ve us parlarem de col·loquis i altres activitats relacionades amb l'espectacle. No us ho perdeu!
 
més informació Premis i càstigs
comprar entrades
recorregut 'veritat i ficció'
 
texto imagen alt
 
AMAT / LLIURE, A PARTIR DE DIMECRES A MONTJUïC
La relació de Frederic Amat amb el Lliure és íntima i pública alhora. Íntima perquè la seva pròpia personalitat artística s'ha anat forjant en paral·lel a la trajectòria del Lliure des de l'embrió mateix d'aquest teatre. I pública, perquè l'expressió d'aquesta personalitat ha pres l'espai obert de l'escenari per ser mostrada al públic. De la seva relació amb el Lliure i de les particularitats de la seva recerca de la forma en sorgeix aquesta exposició, AMAT / LLIURE, que s'inaugura dimecres a Montjuïc a les 19h. sota la curadoria d'Antonio Monegal.
L'exposició es podrà visitar fins al 22 de juny els dies de funció i estarà oberta des de dues hores abans de l'inici de l'espectacle. L'entrada és lliure. I si us la voleu endur a casa, podreu comprar el catàleg que n'ha editat RM a la taquilla de Montjuïc per només 20€. Us hi esperem!
 
més informació AMAT / LLIURE
 

texto imagen alt
 
RÈCORD D’ABONAMENTS!
Encara no havíem estrenat la temporada i tot just dimarts ja vam superar el total d’entrades d’abonaments de la temporada passada, amb prop de 21.000 entrades. Recordeu que podeu triar la modalitat que més us convingui (20, 10 o 4 entrades) i compartir el vostre abonament amb qui vulgueu. Moltes gràcies per la vostra confiança!
 
més informació abonaments
comprar un abonament
 
texto imagen alt
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors