23.3.12

La Central del Circ


La Central del Circ acull un nou cicle de cursos de seguretat en treballs verticals, muntatge i desmuntatge d’aparells de circ i una Màster Class de construcció d’estructures circenses

La Central del Circ entén la formació continuada dels professionals com un suport a la creació i a la professionalització. El centre té un programa regular d’activitats de formació en els àmbits tècnic i artístic. La Central del Circ organitza enguany tres mòduls específics de formació teòrica i pràctica de seguretat en treballs verticals, muntatge i desmuntatge d’aparells de circ i una Màster Class de construcció d’estructures circenses, per conèixer en profunditat el treball pràctic d’aquests diferents àmbits.

Programa de formació tècnica i seguretat de circ:
Treballs verticals: del 16 al 20 d’abril
 Impartit per Josep Maria Pruna, va dirigit a tècnics i / o artistes i altres professionals que treballin habitualment en alçada i utilitzin en llurs tasques material de seguretat. En aquest curs s’aprendrà a desenvolupar competentment i de forma segura les tècniques bàsiques dels treballs verticals, a través de la pràctica. Tindrà lloc a La Central del Circ i durarà 40 hores.
 Muntatge d’aparells: del 14 al 18 de maig

Impartit per Ivan Arjona i Julià López Vázquez, va dirigit a artistes i tècnics professionals d’arts escèniques que vulguin ampliar la formació teòrica i pràctica en la instal·lació, ús i gestió dels aparells de circ. L’objectiu és unificar criteris d’instal·lació, muntatge i desmuntatge d’aparells de circ. Per això es treballarà la pràctica  d’instal·lació de perxa xinesa, pòrtics, cables, portor coreà, , cordes , trapezi, i barra separadora. Tindrà lloc a La Central del Circ i durarà 25 hores

Màster Class en construcció d’aparells: octubre de 2012.

Impartit per Ernest Clemell, va dirigit a constructors, artistes i tècnics professionals d’arts escèniques que vulguin ampliar la formació teòrica i pràctica en la construcció dels aparells de circ. Tindrà lloc a La Central del Circ i durarà 8 hores. Hi haurà la possibilitat de fer sessions de consultes per projectes culturals i companyies.

Podeu trobar tota la informació dels cursos aquí

INSCRIPCIONS:

Envieu un e-mail amb les vostres dades a activitats@lacentraldelcirc.cat o truqueu al 93 356 08 90

Comunicació La Central del Circ
Parc del Fòrum de Barcelona. Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Barcelona)
Telf. (+34) 93 356 08 90
comunicacio@lacentraldelcirc.cat / www.lacentraldelcirc.cat