13.3.12

MERCAT DE LES FLORS


Projecte Galilei explica als petits la història del segle XX
Amb l’espectacle ‘La Bella Dorment del Bosc’, dins el Dan Dan Dansa

A través del conte clàssic La Bella Dorment del Bosc, la companyia Projecte Galilei, formada per Pablo Ley i Josep Galindo, fa un recorregut pels esdeveniments històrics del segle passat per tal que els nens i nenes coneguin la història. I ho fan amb la música en directe composta per Dani Espasa, dansa, text i imatges. L’edat recomanada és de 6 a 12 anys. Les funcions seran els propers 10 i 11 de març.
l'espectacle
compra entrades

Comencen al Mercat les peces del coreògraf Xavier Le Roy
Dins la ‘Retrospectiva’ de Xavier Le Roy, impulsada juntament amb la Fundació Antoni Tàpies

El Mercat de les Flors i la Fundació Antoni Tàpies acolliran durant dos mesos una exposició i una mirada a la creació del coreògraf francès Xavier Le Roy. Doctor en biologia molecular, Le Roy desenvolupa la seva tasca coreogràfica des de la vessant de la investigació: del moviment, dels processos de creació, de les relacions entre intèrprets i espectadors… A partir del 24 de febrer i fins el 22 d’abril a la Fundació i des del 10 de març al Mercat amb el primer espectacle, Self Unfinished. Seguiran Le Sacre du Printemps el 28 i 29 de març, Product of Circumstances el 12 d’abril i low pieces el 14 i 15 d’abril.
els espectacles
l'exposició


I continua el Dan Dan Dansa amb ‘Sensacional’
Per als més petits, dels 18 mesos als 3 anys

La companyia Imaginart realitzarà quatre funcions diàries els dies 17, 18, 24 i 25 de març per oferir als més petits un espai de sensacions audiovisuals on els infants es troben amb una gran pantalla en la qual es projecten imatges en alta resolució que omplen tot l’espai i els cossos dels participants.
l'espectacle
compra entrades

Curs d’Anna Maleras al Graner

Del 4 al 8 d’abril, la professora Anna Maleras ha organitzat un stage amb el nom de BCNDANSA que tindrà lloc al Graner. Els professors seran Jordi Cortés, coreògraf que ha treballat en companyies com DV8 o Lanònima Imperial; Martin Kilvady, ballarí de la companyia Rosas i membre fundador de Les Slovaks Dance Colective; Helder Seabra, ballarí que ha treballat amb Wim Vandekeybus o Eastman, de Sidi Larbi; i Kanga Valls, ballarí espanyol que ha treballat arreu del món i fundador de la companyia Kulbik.
inscripció


Nou contracte programa del Mercat de les Flors
Amb les línies d’actuació per al període 2012-2015

El passat dijous 1 de març, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, van signar amb el director del Mercat de les Flors, Francesc Casadesús, el nou contracte programa del Consorci Mercat de les Flors – Centre de les Arts de Moviment. El document defineix les línies estratègiques a partir de les quals s’elaboraran les propostes artístiques i el contingut qualitatiu de l’equipament pels propers quatre anys.