3.6.12

Al JULIOL el Lliure és GREC

Ahir es va presentar al Palau de la Virreina el GREC 2012 – Festival de Barcelona, que aquest any, sota la direcció artística de Ramon Simó, concentra els espectacles teatrals a l’entorn de Montjuïc. El Lliure, com cada any, acollirà diversos espectacles a la Sala Fabià Puigserver i a l’Espai Lliure:
Montjuïc - Sala Fabià Puigserver



Metamorphosis, de Franz Kafka, direcció David Farr i Gísli Örn Gardarsson. Lyric Hammersmith / Vesturport.
5, 6 i 7/07 a les 20:30h.
Una innovadora companyia islandesa utilitza un sofisticat llenguatge corporal per reinterpretar un malson nascut de la ment de Franz Kafka.



32 rue Vandenbranden, direcció Gabriela Carrizo i Franck Chartier. Peeping Tom
9 i 10/07 a les 20:30h.
Somni o realitat? Una escenografia espectacular presidida per un ciclorama gegant i una atmosfera sonora inquietant us traslladarà al món oníric d’una petita comunitat que viu aïllada.



Bombyx Mori, direcció Inbal Pinto i Avshalom Pollak
14 i 15/07 a les 20:30h.
Esteu convidats a explorar els racons més profunds de l’ànima humana en un espectacle de dansa contemporània poètic, juganer i basat en un imaginari visual vigorós i sorprenent.



El gran teatro del mundo, de Pedro Calderón de la Barca, música Carles Santos, direcció Calixto Bieito
20 i 21/07 a les 20:30h.
Actors i cantants lírics es barregen en una cantata experimental amb música de Carles Santos que combina les tradicions del barroc espanyol i alemany.



The Master and Margarita, de Mikhail Bulgàkov, direcció Simon McBurney. Complicite
25, 26, 27 i 28/07 a les 20:30h.
El relat d’un viatge d’anada i tornada a l’infern, basat en la famosa novel·la de Mikhail Bulgàkov i narrat amb el riquíssim llenguatge visual que caracteritza els muntatges de la companyia britànica Complicite.
Montjuïc – Espai Lliure



Udol, de Marilia Samper, direcció Joan M. Segura. Q-Ars Teatre
3 i 4/07 a les 21h.
Una declaració d’amor envers l’art i totes aquelles expressions artístiques que ens sacsegen l’ànima i ens omplen de passió, a partir de creadors com Balzac, Rilke, Pina Bausch o Frida Kahlo.



Molly Sweeney, de Brian Friel, direcció Miquel Gorriz
6, 7 i 8/07 a les 21h.
El seu home i un doctor intentaran que la Molly, cega de naixement però feliç, pugui veure-hi. Els mou l’altruisme o l’egoisme? La resposta, en un monòleg a tres veus que formen una peça íntima, delicada... i diferent.



Zero, d’Albert Boronat, direcció Pep Pla
12, 13, 14 i 15/07 a les 21h.
La ironia i la irreverència són les armes que utilitza aquest espectacle per parlar-nos, sense dramatismes, del moment en què s’esvaeix la memòria. Un crit d’amor a la vida.



Piratéame, baby. Un concierto de cabaret, d’Alfonso Vilallonga
17/07 a les 21h.
En plena revolució de la SGAE i amb la Llei Sinde acabada d’aprovar, el cantautor convida els seus adeptes... a piratejar-lo sense vergonya.



Pugilatus, d’Escarlata Circus
19, 20 i 21/07 a les 21h.
Això és un combat de boxa o una funció de circ? Doncs totes dues coses. I sobre el quadrilàter es parla de l’educació, la religió, el menjar, la vida, la mort... i molts temes més.


Boys don’t Cry, de Victoria Spunzberg, direcció Glòria Balañà i Altimira
26, 27, 28 i 29/07 a les 21h.
Dos vells amics en situacions oposades tornaran a coincidir sota la mirada d’una dona que els coneix bé. La trobada els farà enfrontar-se al millor de si mateixos... i al pitjor.