9.6.12

MÀSTER CLASS DE MARK BURTON


El GAC organitza una Màster Class d’animació infantil el guionista de Chicken Run i Madagascar
Mark Burton impartirà una classe magistral abordant les raons dels grans èxits de l’animació infantil i quin és el seu futur més immediat

El GAC organitza la Màster Class Internacional de Guió L’animació infantil del segle XXI a càrrec del guionista de Madagascar, Chicken Run o Wallace and Grommit, Mark Burton. Aquest acte formatiu compta amb el suport de l’ICUB, la SGAE i la Fundació Autor. L’objectiu fonamental d’aquesta classe magistral és analitzar a fons les metodologies de treball de l’animació, així com els reptes que planteja el futur. El curs es realitzarà a la Sala Mompou de la Seu del Grup SGAE a Catalunya els propers dijous 14 (19h a 21.30h) i divendres 15 de juny (10 a 14 i 16 a 18).

Mark Burton destaca per haver treballat a la famosa factoria Aardman. L’autor britànic ha coescrit films com Chicken Run (2000), Madagascar (2005) o Wallace & Grommit (2005). El seu darrer projecte estrenat ha estat Gnomeo & Juliet (2011) i està escrivint els guions de Rex Libris i Cherub: The Recruit. Gràcies al seu talent, Burton va ser guardonat amb el Premi Annie d’animació al millor guió de 2006 per Wallace & Grommit in The Curse of the Were-Rabbit. Per la mateixa pel·lícula també va guanyar el premi BAFTA 2006 al millor film britànic.

Per a més informació:
coordinacio@guionistes.cat