3.6.12

El Projecte T6 durant el 2012

El Projecte T6 durant el 2012

Notícia de teatre

Fotografia promocional autors T6
Fotografia promocional autors T6 (c)David Ruano 

El Projecte T6 durant el 2012

Teatre Nacional de Catalunya (TNC)
Del 12 de gener al 27 de maig de 2012
Els nous autors que formen part de la sisena edició del Projecte T6 i que estrenaran les seves propostes en el transcurs de les dues properes temporades a la Sala Tallers, són: el tàndem format per Nao Albet i Marcel Borràs, Marc Angelet, Jordi Faura, Jordi Oriol, Marilia Samper i Helena Tornero.
Els actors i actrius Òscar Castellví, Oriol Genís, Anna Moliner, Àngels Poch i David Vert es mantenen com a nucli estable de la Companyia T6, que es veurà ampliada per a cada espectacle, d'acord amb les necessitats de cada autor.
Seguint l’experiència de l’edició anterior i tenint en compte els seus bons resultats, l’edició actual del T6 repeteix alguns dels seus plantejaments de funcionament, amb lleugeres modificacions. D’una banda, com ja hem dit, repetim l’aposta pels creadors més joves, per bé que en aquesta ocasió la diversitat d’edats, estils i perfils creatius és força més marcada que en l’edició anterior; d’altra banda, es manté també la fórmula d’una companyia o un nucli d’actors regulars i propis del T6, que s’anirà ampliant i complementant segons les necessitats de cada projecte; i, finalment, d’acord amb la voluntat expressada pels propis autors, també es manté la idea d’una autoria global de l’espectacle, que inclou la direcció escènica com una faceta més del treball d’autor.

Programació T6

t-ERROR
Jordi Oriol
Sala Tallers
12/1/12 - 5/2/12
Voyager
Marc Angelet
Sala Tallers
1/3/12 - 25/3/12
L’ombra al meu costat
Marilia Samper
Traducció Marc Artigau
Sala Tallers
3/5/2012 - 27/5/2012



Dades de contacte/localització
TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA (TNC)
Tel: 93 306 57 00
Plça. de les Arts, 1

Accessibilitat:
A totes les sales del TNC hi ha espais reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Per tal que el personal del TNC pugui garantir una atenció adequada a les seves necessitats, és recomanable trucar al 933 065 720.