7.6.12

aPortada Butlletí de Cultura Núm. 26 · juny - juliol 2012


EDITORIAL

El Factor Humà és clau
Avui el talent humà és un dels actius més importants de les empreses. Les 500 empreses més valorades del món segons la revista Fortune afirmen que la "variable que més correlaciona amb l'èxit empresarial és, precisament, la capacitat d'atreure, retenir i desenvolupar el talent…"

OPINIÓ

Què passa amb els festivals de narració?
Jazz, teatre al carrer, poesia, video-art, dansa, cinema, circ, cultura popular … i narració oral? La pregunta seria saber per què s'ha trigat tant a poder assistir, no ja a una actuació de narració, sinó a festivals de narració oral al nostre país.

Entrevista a Salvador Brotons, compositor i director
Com es pot compaginar la direcció orquestral i la creació musical? Són dues activitats que per a mi es complementen molt. La direcció és expressió cap al món exterior i la composició és més aviat un treball interior. No poden viure una sense l'altre.

NOTÍCIES

Arriba el Come & See
Els propers 11, 12 i 13 de juliol tindrà lloc la quarta edició de la trobada de teatre Català a Barcelona Come&See, amb l'objectiu de donar a conèixer la creació de les companyies d'arts escèniques catalanes i promoure'n la seva internacionalització.

El Premi Unnim de Teatre fa públic els cinc espectacles finalistes
L'Obra Social d'Unnim, organitzadora del Premi Unnim de Teatre, ja ha fet públics els cinc finalistes que competiran pel primer premi dotat amb 6.000 euros.

Hip hop, mim i poesia, al Palau de la Música amb Cube de Kulbik
El proper dia 9 de juny (21 hores) el Palau de la Música acollirà un espectacle únic que combina el hip hop, el mim i la poesia de la mà de Kulbik, una jove companyia formada per vuit artistes nacionals formats en dansa urbana.

Aquest juny, arriba el CaixaEscena
Arriba una nova edició de CaixaEscena. Del 10 al 13 de juliol es reuniran dos móns; el docent i el dramaturg i ho faran per compartir l'experència teatral.

L'Antic Teatre aposta per la internacionalització de les arts escèniques
L'Antic Teatre posa en marxa diferents projectes de col·laboració internacional per potenciar el sector de les arts escèniques més independents i experimentals.


Barcelona
Muntaner 246 1r
08021 Barcelona
Tel. +34 93 318 26 50
www.aportada.com

Madrid
C/ Narciso Serra 33, 1r A
28007 MadridTel. 
+ 34 91 433 76 29
www.aportada.com