16.5.14

I AM AN ARTIST. TALLER DE VISUAL THINKING


twitter facebook
CAPCALERA CULTHUNTING-1





TALLER DE VISUAL THINKING
Dijous, 29 de maig (16 a 19h)
Arts Santa Mònica (Rambles, 7)

PROGRAMA

16h
Conferència inaugural: De la pluja d'idees a la idea, i com plasmar-la visualment.

Toni Batllori, humorista gràfic i caricaturista

16,40h
Pausa


17h
Taller: Visual Thinking. Eines visuals per a plasmar i organitzar les teves idees.

Marion Charreau, cartògrafa de la informació i les idees a M.C.Maps

19h
Fi del Lab

toni  batllori 2 bn

Toni Batllori

Dibuixant d'humor i caricaturista. Ha publicat als diaris El Noticiero universal, Diari de Barcelona, Avui, El País, i La Vanguardia. També ha col·laborat en un gran nombre de revistes com El Papus, El Triangle o El Jueves. Ha publicat els llibres Pobres abuelos  i Ninots, la política de 1999 en tiras , a banda d'il·lustrar-ne d'altres. També destacar la seva trajectòria artítstica com a pintor i escultor. Ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2007 en la categoria mitjans de comunicació en premsa escrita, i el Premi Internacional d'Humor Gat Perich.
 

marion charreau bn

Marion Charreau

Formadora i consultora en mapes mentals i Predom, una eina d’anàlisi que permet descriure el nostre perfil de comportament . Comunicadora i facilitadora de sessions de treball en grup amb mapes mentals i tècniques de creativitat, ofereix conferències i tallers de sensibilització dins l’àmbit empresarial i educatiu. Es descriu com a cartògrafa de la informació i de les idees. Conceptualitza i realitza productes de contingut visual per a fer visible i organitzar la informació creant vincles i generant noves idees. Cerca ajudar als demés a aconseguir els seus objectius mitjançant estratègies visuals.
 


Desperta l'artista que tens dins!

CultHunting·Lab és un punt de trobada entre directius i artistes.
Un espai on els directius podran viure en primera persona els processos creatius, apropar-se al món de l'art i descobrir l'artista que tots portem dins.

CULTURA COM A MOTOR D'INNOVACIÓ A L'EMPRESA

Preu inscripció:
50€
Inscripcions a: formulari d'inscripció