27.5.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETI 37 / 23 MAIG 2014

BUTLLETI 37 / 23 MAIG 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL ELS FERÉSTECS / INFORME PER A UNA ACADÈMIA / ELS DIES FELIÇOS
PRÒXIMAMENT EL HIJO DEL ACORDEONISTA / LA RONDE DE NUIT


e
PRORROGUEM ELS DIES FELIÇOS I INFORME PER A UNA ACADÈMIA!!
Gràcia s'ha fet petit per a l'allau de públic que vol veure Emma Vilarasau a Els dies feliços de Samuel Beckett en la posada que signa Sergi Belbel. Les funcions s'havien d'acabar el 15 de juny però sortosament podem prorrogar una setmana més, fins al dia 22 de juny.
I també s'ha fet petit l'Espai Lliure per a l'Informe per a una Acadèmia de Franz Kafka en el muntatge d'Ivan Benet codirigit amb Xavi Ricart. Aquest altre recital interpretatiu de Benet, la història del mico que posa en qüestió el grau de civilitat dels humans, s'acabava aquest diumenge i ara es podrà veure fins a l'1 de juny!
Si encara no les heu vistes, no us hi penseu: encara podeu comprar les entrades de tots dos espectacles en pack per només 30€, gaudint d'un 40% de descompte!!
Com sempre, i no ens en cansarem, us donem les gràcies pel vostre interès.

I si divendres voleu venir una mica més d'hora, us convidem a l'última sessió del Maridatge de vins amb lectures dramatitzades, organitzat amb la D. O. Catalunya, que tindrà lloc a les 19:15h. al foyer de la Sala Fabià Puigserver. Per assistir-hi envieu un mail a a info@teatrelliure.com indicant si voleu reservar 1 o 2 places (activitat gratuïta d'aforament limitat).

més informació Els dies feliços
  comprar entrades
  més informació Informe per a una Acadèmia
  comprar entrades
  comprar un pack