12.5.14

TEATRE LLIURE. BUTLLETI 35 / 9 MAIG 2014

BUTLLETI 35 / 9 MAIG 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL ELS FERÉSTECS / INFORME PER A UNA ACADÈMIA
PRÒXIMAMENT ELS DIES FELIÇOS


e
PRESENTEM ELS DIES FELIÇOS
Ahir es va fer a Gràcia la roda de premsa de presentació d'Els dies feliços. Aquesta peça emblemàtica de Samuel Beckett, que no s'ha deixat de representar des que es va estrenar el 1961, és un autèntic repte per a l'actriu protagonista. En aquest cas, va ser la mateixa Emma Vilarasau qui li va proposar a Sergi Belbel fer de Winnie. I ell no s'ho va pensar ni un segon, ja que és un enamorat d'aquesta joia teatral des que la va veure el 1987 en un muntatge que va dirigir -també al Lliure de Gràcia- José Sanchis Sinisterra (amb Rosa Novell). El temps i l'espai han estat propicis doncs al retrobament de Belbel amb Beckett, des de la maduresa interpretativa que ha assolit Vilarasau. Aquest muntatge-celebració compta també amb la participació d'Òscar Molina en el paper de Willie, el marit silenciós de la protagonista.
Els dies feliços s'estrena dijous de la setmana vinent i serà en cartell durant un mes, fins al 15 de juny. No us ho perdéssiu pas!
 

  més informació
  galeria d'imatges
  compra l'entrada


e
IVAN BENET ÉS EL MICO PETER EL ROIG
Peter el Roig és el protagonista del relat de Kafka Informe per a una Acadèmia, escrit tres anys després de La metamorfosi. És un mico que s'ha convertit en humà per tal de sobreviure en captivitat. I amb aquest esperit, barrejat amb la fascinació que va sentir Ivan Benet quan va descobrir-lo, és des d'ahir a l'Espai Lliure de Montjuïc. El mico, que en aquest cas s'ha convertit en un crooner d'èxit, és convidat a fer una conferència sobre la seva transformació. I a mesura que avança en el seu relat, ens posa el mirall davant dels ulls i qüestiona -amb ironia i molta mala llet- l'essència del que anomenem humanitat. L'espectacle ha estat dirigit pel mateix Ivan Benet amb Xavi Ricart, i compta amb la col·laboració inestimable de Sílvia Perez Cruz, que en signa la banda sonora. Tot l'equip hi ha treballat molts mesos 'sabent que ho fas sense cobrar, sense cap pressió, per si al final algú ho voldrà', i serà en cartell fins al 25 de maig,

  més informació
  roda de premsa
  compra l'entrada
   
   
e
ELS FERÉSTECS, ÚLTIMES ENTRADES!
Sí sí, com ho sentiu. Es va estrenar abans d'ahir i ja pengem el cartell d'Últimes entrades! I és que Els feréstecs de Goldoni són un fenomen. Ja ho vam sospitar l'any passat, amb la bona rebuda del públic i de la crítica; ho vam constatar amb els Premis Butaca 2013, quan es va endur 5 dels premis que atorguen els espectadors, i ho reconfirmem a tres dies d'haver tornat a estrenar amb la grada giratòria en funcionament, tal com la va pensar en inici el director Lluís Pasqual.
Si la voleu veure, afanyeu-vos, de debò!

  més informació
  compra l'entrada