29.9.14

FACTORIAL: INTERNATIONAL MEETING OF ART FACTORIES

twitter
factorial_red tallat
INTERNATIONAL MEETING

OF ART FACTORIES

 

Més de 25 ponents procedents de tota Europa, 4 taules de debat, 16 tallers i un intens programa social

Factorial és una plataforma única per al debat i la reflexió sobre las fàbriques de creació.

Inscripcions a preu reduït de 60€ fins el 3 d'octubre

Factorial - International Meeting of Art Factories- està impulsat per l'Institut de Cultura de Barcelona i se celabrarà els dies 29, 30 i 31 d'octubre a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació. La trobada està dirigida a directors i membres d'espais de creació, gestors culturals, investigadors i experts en el sector cultural que vulguin contribuir al debat obert i constructiu sobre les fàbriques de creació a Europa.

La trobada serà una oportunitat per conèixer les millors pràctiques europees que fomenten la cultura i la creativitat, compartir experiències i formar-se amb nombrosos tallers en els quals es treballaran diferents aspectes que afecten al desenvolupament de les fàbriques de creació europees: retorn social, models de gestió, mobilitat artística i xarxes sectorials, el mercat de les fàbriques, models de finançament, eines d'avaluació, dimensió tecnològica, comunicació i visibilitat, etc.


Michel Magnier, actual director de cultura de la Direcció General d'Educació i Cultura de la Comissió Europea, participarà a la taula de debat que obrirà la trobada titulada "Fàbriques de creació, ciutats de cultura: el foment de la creativitat des de les polítiques culturals".


Directora de Programes i Desenvolupament de Recursos de Res Artis, impartirà el taller “Noves oportunitats de finançament per a les fàbriques de creació”, on passarà revista a les fórmules existents més reeixides des d’una perspectiva europea.

 
FACTORIAL - INTERNATIONAL MEETING OF ART FACTORIES 

Preu inscripció:
 60€ (fins 3 d'octubre)
Inscripcions a: http://factorial.bcn.cat/ca/inscripcions
Per a més informació: http://factorial.bcn.cat/
factorial@bcn.cat 93 318 26 50 (Andreu Garrido i Anna Paricio)