22.9.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 3 / 19 SETEMBRE 2014

BUTLLETI 3 / 19 SETEMBRE 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
A LA VENDA TEMPORADA 2014/15
PRÒXIMAMENT VICTÒRIA D'ENRIC V / LINAPOLINA / LOVE FOR SHAKESPEARE
   
e
10 DONES 10 PER A LOVE FOR SHAKESPEARE
Dilluns 6 a Montjuïc i en funció única 10 dones d'escena oferiran la lectura Love for Shakespeare dirigida per Lluís Pasqual. Elles són: Laura Conejero, María Hinojosa, Míriam Iscla, Maika Makovski, Laia Marull, Judith Neddermann, Lídia Pujol, Mercè Sampietro, Rosa Maria Sardà i Emma Vilarasau. L'autor, Shakespeare, és clar. I els textos, una tria a l'entorn de l'amor passant dels seus cèlebres sonets al Somni d'una nit d'estiu (i no us n'expliquem res més, haureu de venir!).

més informació
venda d'entrades
   
e
LINA SASTRI, DAMA DE L'ESCENA I DE LA MÚSICA
Ha cantat amb Caetano Veloso, D. D. Bridgewatter, Ray Charles o Gigi d’Alessio, però per damunt de tot es considera actriu. Ha fet cinema amb Nanni Moretti i Woody Allen, per citar només dos noms, i teatre amb directors de l'alçada d'un Giuseppe Patroni Griffi o el mateix Eduardo de Filippo. En la seva fèrtil trajectòria artística ha rebut tres premis David de Donatello, dos premis Nastro d’Argento i el premi internacional Elsa Morante. És Lina Sastri, i fa un temps que els seus espectacles són, sobretot, amb música, amb cançons. Cançons que parlen cada cop més de la seva terra. Cançons napolitanes. Ve a Montjuïc només un dia, el 4 d'octubre, amb una funció que ha preparat a mida per a Barcelona. No us la perdeu!

més informació
llista de reproducció
  venda d'entrades
 
 
VICTÒRIA D'ENRIC V REPRÈN ELS ASSAIGS
Dimarts passat dia 16 La Kompanyia Lliure va reprendre els assaigs de Victòria d'Enric V. L'espectacle dirigit per Pau Carrió, gira entorn de la vida del rei Enric V segons Shakespeare i es va poder veure al Festival GREC d'enguany. El primer dia d'assaig va coincidir, coses de l'atzar, amb la data de naixement del rei anglès: un bon auguri per a les funcions que vindran.
Victòria d'Enric V s'estrena el dia 1 d'octubre, obrint temporada a Gràcia, i hi serà fins al dia 26.

més informació
llista de reproducció
venda d'entrades