16.9.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 2 / 12 SETEMBRE 2014

BUTLLETI 2 / 12 SETEMBRE 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
A LA VENDA TEMPORADA 2014/15
PRÒXIMAMENT VICTÒRIA D'ENRIC V / LINAPOLINA / LOVE FOR SHAKESPEARE
   
e
OBRIM AMB SHAKESPEARE I DUES FUNCIONS ÚNIQUES!
Alerta als tres espectacles que obren la temporada del Lliure a partir de l'1 d'octubre!
El primer, Victòria d'Enric V, és una reformulació de les peçes històriques de Shakespeare Enric IV i Enric V dirigida per Pau Carrió. Una exploració sobre el valor de la victòria que es va estrenar al GREC i que serà a Gràcia de l'1 al 26 d'octubre.
En segon lloc arriba, en funció única, un concert de l'actriu i cantant Lina Sastri. Seguint l'estela dels seus últims espectacles, dedicats a recuperar i refondre la tradició musical napolitana, Sastri ha preparat aquest concert amb peces del seu disc Linapolina però pensant especialment en la funció a Barcelona, que serà dissabte 4 d'octubre a Montjuïc.
I dos dies després, dilluns 6 a Montjuïc, també en funció única, la lectura Love for Shakespeare dirigida per Lluís Pasqual ens portarà a conèixer una tria de textos de l'autor a l'entorn de l'amor.
Voldreu venir?
(i recordeu, entrades i abonaments ja a la venda!)

més informació Victòria d'Enric V
venda d'entrades
més informació Linapolina
venda d'entrades
més informació Love for Shakespeare
venda d'entrades
   
e
EL REI LEAR, JA A LA VENDA
Ja tornen a estar a la venda les entrades per a El rei Lear, de W. Shakespeare. El muntatge, que dirigeix Lluís Pasqual, compta amb Núria Espert al capdavant d'un repartiment format per Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Laura Conejero, Míriam Iscla, Teresa Lozano i David Selvas. El rei Lear serà en cartell del 15 de gener al 22 de febrer del 2015 a Montjuïc.
Així, dels espectacles del Lliure de la Temporada 2014/15 només queda pendent d'estar a la venda Frank V, de F. Dürrenmatt, dirigit per Josep Maria Mestres, que esperem que pugui estar disponible ben aviat.

més informació
  venda d'entrades