29.9.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 4 / 26 SETEMBRE 2014

BUTLLETI 4 / 26 SETEMBRE 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
A LA VENDA TEMPORADA 2014/15
PRÒXIMAMENT VICTÒRIA D'ENRIC V / LINAPOLINA / LOVE FOR SHAKESPEARE / L'ENCARREGAT
   
e
GUANYAR O PERDRE: VICTÒRIA D'ENRIC V
Enric V va ser coronat rei. L'església el va empènyer a fer una guerra amb França i no s'ho esperava ningú, però la va guanyar. A partir d'aquests fets es desenvolupa l'espectacle Victòria d'Enric V, que ha dirigit Pau Carrió i que arriba a Gràcia dimecres de la setmana que ve, primer d'octubre. Pol López fa de rei Enric, i l'acompanyen en escena els integrants de La Kompanyia Lliure (Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Mima Riera i David Verdaguer), Albert Prat, Maria Rodríguez i Arnau Vallvé. Tots plegats se submergeixen en les tribulacions del monarca i ens proposen indagar si, al capdavall, tant és perdre com guanyar. Un espectacle amb música que no us deixarà indiferents.
I recordeu que si compreu les entrades abans de l'estrena teniu descompte!

més informació
llista de reproducció
venda d'entrades
   
   
e
LINAPOLINA, L'ÀNIMA DE NÀPOLS
Oh sole mio, Maruzzella, Torna a Surriento... qui no coneix alguna cançó napolitana? Però no us penseu que l'ànima napolitana és només de postal. Lina Sastri vindrà a portar-nos-la sencera, amb aquestes i moltes més cançons, en un concert que inclou també poesia i monòlegs teatrals d'Eduardo de Filippo. Per llepar-se'n els dits. Atenció que és una sessió única el dissabte 4 a Montjuïc!

més informació
llista de reproducció
  venda d'entrades
 
LOVE FOR SHAKESPEARE: TOT ALLÒ QUE VOLDRIES SABER DE L'AMOR
Disposarem de gairebé una hora i mitja per escoltar les veus de deu intèrprets magnífiques: Laura Conejero, María Hinojosa, Miriam Iscla,  Maika Makovski, Laia Marull, Judith Neddermann, Lídia Pujol, Mercè Sampietro, Rosa Maria Sardà i Emma Vilarasau. Les acompanyaran musicalment Dani Espasa, Oriol Aymat i Martí Hosta. I les haurà dirigides Lluís Pasqual. Llegiran textos de Shakespeare que ens agraden i que parlen de l'amor: monòlegs de diverses obres, alguns dels famosos sonets, fragments refets a partir de diverses peces. Tot, per aprofundir en aquest aspecte íntim de la condició humana. Si en Shakespeare hi és tot, tot allò que voldríem saber de l'amor és en aquest espectacle.
Funció única dilluns 6 d'octubre a Montjuïc!

més informació
venda d'entrades